Vi varmer op til årets Dhoom…

Mesterdetektiven i undslippelse er tilbage! Og det er også hele holdet bag, der skal prøve at fange ham og sætte ham bag lås og slå. Og som i de to forgående film, bliver det nok med højeste gear af action og drama, hvor der sker komplot, sammensværgelser og kærlighed samtidigt.

Det er kun med til at gøre det endnu mere sprængfyldt, når Dhoom 3, som betyder ‘eksplosion’, slutter året af med et sandt Dhoooom, eller skal vi sige BOOOOM, når vi får fornøjelsen af hele action-pakken der medfølger.

Sagt med andre ord: ”This year will end with a DHOOM” der sandsynligvis vil sige BOOOOM og tage forskuddet på nytåret, så at vi bliver varmet rigtigt op til det helt store festfyrværkeri, når vi atter igen skyder det nye år ind efter jul. Og hvem kan man gøre det bedre sammen med, end selve Dhoom 3?

 

Dhoom 3 slider 5

 

”Dhoom Machale” er nok ordene vi husker allerbedst fra Dhoom-filmene, som betyder ”lad os rocke og rulle”. Og nu vender de ganske enkelt tilbage i samme gear, bare med en endnu mere spændende historie og sandsynligvis meget mere imponerende action fra vores stjerne-række af store skuespillere, som prydrer scenen på allerbedste vis.

Ud fra hvad man kan forvente af Dhoom-serien af film, må man sige, at vi endnu en gang kan forvente at blive rystet rigtig godt og grundigt sammen af hæsblæsende action, som kun Dhoom-filmene kan levere.

Så her kommer altså en efterfølger til filmene der også er kendt som D:1 og D:2, som nu bliver til en trilling-serie, når en 3’er kommer på banen. Og hvis ikke mesterdetektiven i undslippelse, stjæler vores scener og filmudstyr, er vi vis på, at vi nok kommer til at se en 4’er også. Hvad siger du? Er du også med på den?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *