Talaash: Hvad forventes af Aamir Khans thriller

Efter at have vundet publikums hjerter, med sin sjove kærlig karakter Rancho i 2009 Film “3 idioter”, er skuespilleren Aamir Khan indstillet på tage sine fans med på en spændingstur med sin næste film “Talaash”, der er klar til at vises på storskærmene verden over på fredag.

Instrueret af Reema Kagti, lover filmen masser af spænding, drama og gys.

Filmen er blandt listen over den mest ventede film i år og kommer to uger efter to store Bollywood udgivelser – Shah Rukh Khans “Jab Tak Hai Jaan” og Ajay Devgn s “Son Of Sardaar”.

Med spænding på sin kerne, er “Talaash” en fortælling om tabt kærlighed, fatal tiltrækning og søgen efter at løse en perfekt forbrydelse. Den udforsker Mumbais underverden.

Aamir spiller en politibetjent ved navn Surján Singh Shekhawat i filmen. En tidlig morgens opkald, en ulykke og død sætter gang i en ny efterforskning – en sag, der bliver til en livs ændring jagt for Suraj. Han er tvunget til at leve videre af konsekvenser efter brudt ægteskab med konen Roshni, spillet af skuespiller Rani Mukerji og stå ansigt til ansigt med sin undertrykt sorg.

I sin opsøgende mision og personlig kamp, møder Suraj en prostitueret Rosie, spillet af skuespiller Kareena Kapoor, der tilføjer nuancer af mystik til puslespillet.

Hvad ligner en simpel bilulykke, bliver et mysterisk jagt hvor yderligere afvigelser knyttet til døden af offeret vises.

Filmen har også skuespillere Raj Kumar Yadav, Shernaz Patel og Nawazuddin Siddiqui.

Aamir, som spiller en politibetjent efter “Sarfaros”. fremviser en overskægget-udseende i “Talaash”. Rani spiller en simpel indisk kone der er klædt i Saris, mens Kareena er glamourøse i korte kjoler og kraftig make-up

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *