Skør, skrøbelig og gakket – ungdom & kærlighed

296445_img_1024_1Yeh Jawaani Hai Deewani (engelsk: This Youth is Crazy) er en kærlighedskomedie om unge i 20’erne, alderen hvor alt kan ske. En film om søvnløse nætter, drømme, håb, skuffelser, muligheder, frygt, den første dag på det første job, venskab og ikke mindst kærlighed.

Firedobbelte Film Fare-vinder Ranbir Kapoor (Barfi, Rockstar, Wake Up Sid, Saawariya) spiller med al sin charme en ung mand med en ukuelig eventyrlyst. Han vil have sin frihed og ønsker ikke at være ansvarlig overfor andre end sig selv. Film Fare-vinder Deepika Padukone (Om Shanti Om) ses som en lidt nørdet og indlukket kvinde, der kæmper med de begrænsninger, hun synes, andre sætter for livet. I løbet af filmen udvikler hun sig til stor selvstændighed.

Flimen følger to andre unge. En højrøstet pige spillet af  Film Fare-vinder Kalki Koechlin (Dev D.), som giver rollen stjerneglans som hende den unge, der har brug for at være ‘en af drengene’, højrøstet og kæk. Aditya Roy Kapur (Guzaarish) indtager rollen som en sorgløs knægt, der lever i nuet og hænger fast i sit eget teenage-univers.

Yeh Jawaani Hai Deewani følger de fire skøre unges venskab og udvikling igennem 20’erne, alderen hvor man ikke har nogen mulighed for at vide, hvad livet har liggende forude. Historien bliver ikke lettere af, at den hårdtarbejdende og seriøse unge kvinde forelsker sig i den fjollede, frihedssøgende og temmelig ansvarsløse unge mand.

Filmen fejrer kærligheden, tosserierne, festerne, vildskaben, naturen, bjergene, farverne og forskellighederne. Den er lige til at knuselske med masser af humor og en aften fuld af energi.

Filmfakta:

Originaltitel: Yeh Jawaani Hai Deewani

Instrueret af Ayan Mukerji (Wake Up Sid, Film Fare-vinder i 2009)

Medvirkende: Ranbir Kapoor, Deepika Padukone, Kalki Koechlin, Aditya Roy Kapur

Sprog: Hindi

Undertekster: Engelske

Spilletid: 140 minutter

Premiere: 31. maj i Danmark og resten af verden

Trailer:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *