Shah Rukh Khan og Salman venner igen

salman-khan-shahrukh-khan-800x600

Man kan ikke forudsige, hvad Salman Khan vil gøre disse dage. Den superstjerne der har fans over hele verden med sine film samt med off-screen heltegerninger i form af sin velgørenhed Being Human. I de senere år har Salman lappet på mange af hans venskaber og kolleger med dem han havde gnidninger med i fortiden. Men hvad han gjorde i dag var det mest uventede.

Salman og Shah Rukh havde en grim følgevirkning i fem år fra Katrina Kaifs fødselsdagsfest. Forholdet mellem de to superstjerner, som engang var stærke, vendte til det sure, at de nægtede at anerkende at de kendte hinanden på næsten alle sociale begivenheder.

Men ved politiker Baba Siddiqui’s iftaar fest i Mumbai, gik Salman op til Shah Rukh Khan og omfavnede ham. Shah Rukh, som sad ved middagsbordet virkede lidt overrasket over denne gestus, men stod straks op og omfavnede Salman tilbage. Som forventet brød alle gæsterne ved festen ud i klapsalver.

Salman and Shah Rukh har arbejdet sammen i 3 film – ‘Karan Arjun’, ‘Kuch Kuch Hota Hai’ og ‘Hum Tumhare Hain Sanam’. Med denne Khan hand-shake kan vi måske i den kommende fremtid opleve begge Khans sammen, i samme film.

 

karan arjun

 

Se Shah Rukh Khan og Salman Khan give krammer

One Response to Shah Rukh Khan og Salman venner igen

  1. Hvor er det syndt, at billedkvaliteten i video’en er så dårlig, ellers ville video’en have været endnu mere perfekt. Men trods alt er det bedre end ingenting, og især godt med video-mediet, der kan virke som yderst stærk dokumentation for artikler som den ovenstående. Så det vil vi gerne have mange flere af 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *