Shaadi Ke Side Effects – Farhan fra Mars og Vidya fra Venus

Som så mange af os mener, er det et godt tidspunkt for Bollywood film lige nu. Så mange forskellige typer af film bliver lavet – Bollywood synes at have noget for enhver smag. Den nyligt udkomne trailer af Shaadi Ke Side Effects fortæller os, at der er endnu et underholdende, moderne historie at blive fortalt. Støbningen i sig selv er noget, der får mig lyst til at skynde mig ind og se filmen, men filmens publikum bliver nødt til at vente med at se hovedrollerne Vidya Balan og Farhan Akhtar som ses sammen for første gang – Shaadi Ke Side Effects der har premiere den 28 februar 2014.

FBCover1

Shaadi Ke Side Effects er en efterfølger til 2006-filmen Pyaar Ke bivirkninger, stjernespækket Rahul Bose og Mallika Sherawat der tog et løssluppent kig på forpligtens fobi blandt mænd, traileren for Shaadi Ke Side Effects, tager disse mænd-kvinder klichéer yderligere.

Traileren til Shaadi Ke Side Effects starter med fødslen af Sid og Trisha barn Mili, og det er her problemet mellem den mandlige og kvindelige kliche stiger yderligere. Farhan Akhtar kan ikke forstå hvad barnet ønsker, når hun græder, men Vidya Balan kan forstå når barnet føles kold, når hun ønsker mælk, og når hun skal vandre rundt.

Desuden må Farhan Akhtar opgive hans snorke vaner bare så det ikke vækker barnet. Så meget, at Vidya Balan be’er ham til at falde stille ud af sengen. Så meget for et lykkeligt gift liv.

Ram Kapoor – Det tyder på at det ikke er skadeligt at fortælle en lille hvid løgn her og der for at holde forholdet i gang, og voila, når Vidya Balan spørger Farhan Akhtar det berømte spørgsmål – Det en masse kærester/ægtemænd frygter – “Ser jeg ser tyk ud i dette outfit”? Farhan Akhtar er i stand til at besvare spørgsmålet behændigt. Drengen har lært, og hvordan!

Mænd er fra Mars, kvinder fra Venus – Situation kendes fra et utallige film, lad det være Hollywood Da Harry mødte Sally, eller Bollywood Hum Tum, så måske en shaadi twist i Shaadi Ke Side effekter kan forhåbentlig holde disse klichéer til et lav plus.

Instrueret af Saket Chaudhary, håber vi, at ‘Shaadi Ke Side Effects’ ikke giver publikummet nogle bivirkninger, når den vises på storskærm den. 28 februar 2014.

Den offentliggjorte liste over ledende skuespillere lyder:

  • Farhan Akhter som Sid
  • Vidya Balan som Trisha
  • Ram Kapoor
  • Vir Das
  • Gautami Kapoor
  • Purab Kohli

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *