Se sangene fra årets kærligshistorie RamLeela

Sanjay Leela Bhansali´s mest ventede film RamLeela har endelig ramt nettet med en officiel trailer. Og i ét ord, er dette verdensklasse. Som vist i traileren, Ram Leela har noget anderledes og nyt at tilbyde publikum. Det er en perfekt combo af underholdning, dhamaka, masala, komedie og action. Og selvfølgelig, det er hvad alle indiske biografgængere forventer af en Bollywood-film. Trailer til RamLeela introducerer os til Ranveer Singh og Deepika Padukone, der forlader os målløse ikke kun med deres rå, unikke landlige avatar, men også deres Rajasthani dialekt.

RamLeela er en tilpasning af Shakespeares episke kærlighedshistorie Romeo og Julie. Filmen viser Ranveer-Dippys voldelige og lidenskabelig kærlighedshistorie i delstaten Rajasthan.

RamLeela traileren har hævet vores forventninger til Bhansali, og ikke mindst fordi navnet er ét af de største i Bollywood. Hvis denne vidunderlige trailer på nogen måder giver vores publikum en indikation af Bhansalis bedrifter, kan du være sikker på at RamLeela bliver medregnet blandt en af ​​de bedste værker fra Sanjay Leela Bhansali hidtil.

Bhansali ses i Bollywood med stor respekt, og har gennem tiden produceret nogle af de absolut største film. Blockbusters fra Bhansali er Devdas med Shah Rukh Khan, Aishwarya Rai og Madhuri Dixit som blev filmatiseret til den velkendte roman af samme navn.

Efter sin premiere i Indien, dukkede filmen som den mest indbringende film på listerne. Devdas vandt også den store Bollywood Awards og var indiske indsendelse til Academy Award for Best Foreign Language Film. Musicalen har modtaget en betydelig reception på Cannes, til premieren.

Ishqyaun Dhishqyaun Song ft. Deepika Padukone & Ranveer Singh – Ram-leela

Nagada Sang Dhol Song – Ram-leela ft. Deepika Padukone, Ranveer Singh

Tattad Tattad (Ramji Ki Chaal) Song ft. Ranveer Singh | Ram-leela

Lahu Munh Lag Gaya Song – Ram-leela ft. Deepika Padukone, Ranveer Singh

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *