Salman og Kathrina i hed, romantisk sang

Intet under, at Katrina Kaif netop er udnævnt som Indiens mest sexede kvinde. Det er godt skuespil, når de to exkærester spiller forelskede i den første musikvideo, som sluppet ud fra filmen Ek Tha Tiger.
Foto fra filmen

Se den første sang-release fra den kommende storfilm Ek Tha Tiger og hold øje med Katrina Kaifs forførende mavedans i sangen ‘Mashalla’. Et ord som strengt taget betyder noget lignende Guds Vilje, men her bruges i betydningen af noget uundgåeligt eller fantastisk, som forelskelse jo er.

Sangen begynder med Salman ‘Tiger’ Khan trasker hen ad Istanbuls gader mens en meget arabisk melodi begynder i baggrunden. Jagten indledes, og den hemmelige agent følger en mystisk kvinde, der leder ham hen ad Mellemøstens smalle gader – en slørklædt kvinde med mystiske øjne, som du ikke får point for at gætte hvem er.

Da Tiger trækker sløret fra, begynder kvinden at trylle med sine moves.

Det gør ikke noget, at sangens vokal først begynder efter næsten et minut – der er nemlig meget godt at se på.

Katrinas flexible midje bevæger sig elegant med et støvet Istanbul som baggrund – og hendes farverige tøj er en rar kontrast til den noget mere kedeligt klædte Salman.

Melodien er nem, poppet og er samtidig frisk og svær at sætte i bås. Den lader til at være inspireret af lidt af hvert – og bliver på den måde meget moderne.

Sangen synges af Shreya Ghoshal og Wajid fra den i Indien berømte duo Sajid-Wajid. Teksten er skrevet af Kausar Munir.

Hold øje med:

  • Katrinas fantastiske udseende
  • Salmans forsøg på at danse
  • Katrinas silhuet i gul skjorte
  • Katrinas sensuelle moves mens hun ligger på ryggen

Vi anbefaler fuldskærms-view. Ikke mere snak. Vær’s’go’:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *