Salman Khan aktuel med naturlig skæg i EidFilmen KICK

Salman Khan, der har påklædt Dabangg og dens efterfølger med et falsk overskæg, vokser nu en reel mouchi. Faktisk kunne man godt se at han ikke var glatbarberet som normalt, da han dukkede op i Dubai til forpremieren på Jai Ho.

Og senest, da han stoppede ved Siddhivinayak templet for at tilbyde sin taknemmelighed for sin nyeste film ind i ”RS 100 crore club”, var der ingen tvivl det nye udseende.

Nu viser det sig, at han har ladet sin mouchi og skæg vokse for en afgørende sekvens i Sajid Nadiadwala kommende film Kick. Ifølge en kilde ønskede Salman Khan ikke en fake mouchi under filmen, så derfor besluttede han for alvor at lade det gro til; foreløbig efter optagelserne.

Salman Khan vil dog først være aktuel med sit reele mouch cirka 35-40 min inde i filmen, med ud fra de billeder som er kommet ud på nettet, virker det nye skæg egentlig meget sportslig til ham. Salman har allerede gjort et par fotooptagelser og er tilfreds med resultaterne. Sajid elsker også udseendet, og de ​​vil snart skyde alle optagelserne igennem siger kilden. Foruden sit skæg vil hans nye look også ændres til hul i det ene øre.

Sajid Nadiadwala nægtede at afsløre flere detaljer. Han sagde blot: “Ja, Salmans nye look er look er for min film Kick . Det er alt jeg kan sige for nu.”

Vi venter i DesiWorld at der snart kommer mere materiale ud på filmen idet den har verdenspremiere til Eid, som falder i juli måned. Danmarkspremieren bliver som altid samme dag som verdenspremieren.

For flere info kan du holde dig opdateret på vores site samt Facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *