Salman Khan “JAI HO” den dyreste Remake!

Uanset ‘Dabangg’ Salman Khan gør, gør han med stil! Hvis man skal tro på seneste meldinger om hans kommende ‘Jai Ho’, er at være den dyreste genindspilning af film fra syden.

Genindspilningen rettigheder fra Telugu film “Stalin”, med hovedrollen superstjerne Chiranjeevi og Trisha var angiveligt købt af Sohail Khan i en historisk aftale for nylig. Aftalen blev underskrevet sidste år, men de endelige forhandlinger faldt først på plads ganske nyligt.

“Jai Ho”, tidligere title “Mental”, vil blive genskabt fra den oprindelige manuskript af “Stalin”, der er blevet købt af Sohail og teamet for ikke mindre end Rs 4.3 crore. Dette er det højeste beløb, der nogensinde er blevet betalt for remake rettighederne for en Syd Indinsk film.

En kilde har sagt: “Ingen i Bollywood vil afsløre prisen for købet af ​​genindspilningens rettigheder for en syden film på grund af forskellige faktorer. Men ja, det er sandt, at “Stalin” er den første Sydlige film der har overtrådt RS 4-crore barriere i at sælge remake rettigheder. Den tidligere højeste sum var Rs 3,5 crore for en populær tamilsk film.

Vil “Jai Ho” være den næste fjer i Salman Khans remake hat, ind med hans tidligere blockbuster succeser sydlige remake “Wanted”, “Ready” og “Bodyguard ‘? VENT OG SE!

 

JaiHo

 

 

One Response to Salman Khan “JAI HO” den dyreste Remake!

  1. Pingback: Jai Ho er rigtig Salman Khan style! | DESIWORLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *