Robin Hood Pandey – nu med ekstra frygtløshed

Dabangg 2. Robin Hood Pandey er tilbage – og det er hans kone også. En film fuld af action, øretæver, humor, romantisk og hurtige bemærkninger. I Danmark fra den 21. december.

Dabangg 2 er julens stjernespækkede Bollywood-film

Dabangg 2 er opfølgeren til megahittet Dabangg fra 2010. Historien er flyttet fra udkanstindien til en by, der formentlig er Kanpur. Filmen har Salman Khan og Sonakshi Sinha i deres roller fra den forrige film mens skurken spilles af Prakash Raj.

I Dabangg 2 slås Chulbul Pandey (Salman Khan) med den onde politiker-skurk Baccha Bhaiyya (Prakash Raj). Imens forsøger Pandey at forbedre forholdet til sin far og sin bror. Han skal også bevare romantikken i sit nye ægteskab. Og uanset hvad der sker, skal han forblive Dabangg, som vi oversætter med frygtløs.

Filmen er instrueret og produceret af Arbaaz Khan, som producerede etteren.

Toeren lover endnu mere frygtløshed, flere moves, mere romantik, mere stil, flere brækkede kæber og overtrådte love end i den første film.

Dabangg-filmene hører til genren masla – masser af action, humor og romantik, altsammen garneret i følelser og fortællinger, der griber ind i hinanden. Og kender vi rollen som Chulbul “Robin Hood” Pandey rigtigt, så skal der nok komme en smart bemærkning eller to også som optakt til et flot filmslagsmål.

Navnet Robin Hood Pandey er i dag tæt forbundet med skuespilleren Salman Khan. Endda så tæt, at da vi på Facebook skrev, at Robin Hood Pandey kommer til Danmark, så da fik vi breve fra en hel del, særligt piger, som gerne ville møde Salman Khan under besøget. Det er filmen og karakteren, vi får at se i Danmark i denne omgang.

Med i filmen er også Kareena Kapoor, som optræder i et item-number med sangen Fevicol Se. Også stjernerne Malaika Arora Khan og Sanjay Dutt dukker op i filmen. Og så medvirker den musikalske stjerne Rahat Fateh Ali Khan, som optrådte i Danmark i oktober, på en af sangene.

Optagelserne til Dabangg 2 begyndte i marts i Mumbai. Filmen er en af de største studieproduktioner i Bollywoods historie.

Filmfata

Titel: Dabangg 2
Originaltitel: Dabangg 2
Instruktion: Arbaaz Khan
Medvirkende: Salman Khan, Sonakshi Sinha, Prakash Raj, Arbaaz Khan, Vinod Khanna m.fl.
Musik af: Sajid-Wajid
Premiere: 21. december 2012
Oprindelsesland: Indien
Sprog: Hindi
Undertekster: Engelsk
Spilletid: 150 minutter (2 1/2 time)

Trailer med engelske undertekster

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *