Ranbir Kapoor er Besharam i ny film

Superstjernen Ranbir Kapoor fra “Saawariya, Barfi!, Yeh Jawaani Hai Deewani” er tilbage med ny film “Besharam”.

 

Besharam Posters 1
Pallavi Sharda, den smukke indiske/ australske skuespillerinde som er nu blevet blandet ind i hendes første store projekt, hvor hun vil romance ingen anden end Ranbir Kapoor i oktoberfilmen. Det bliver interessant og spændende at se parret i en romantisk komedie da Pallavi, sidst set i Heroine og My Name is Khan, nu for første gang spiller en solo hovedrolle.

Filmen har titlen “Besharam” og bliver instrueret af Abhinav Kashyup. Det siges at filmprojektet har været skudt i gang for noget tid tilbage, men lagt på standby da der åbenbart var udfordringer med at finde den perfekte person til den kvindelige hovedrolle.

Besharam ønskede i begyndelsen et talentfuldt og frisk ansigt til at spille overfor Ranbir Kapoor og rollen var da også givet til Parineeti Chopra men hun blev efterfølgende erstattet af Pallavi Sharda. Og det siges at hun passer perfekt ind i rollen, så vi glæder os til at se dem sammen.

Bollywoods publikum har sat forventningerne i vejret, og man forventer at parret vil sætte det hvide lærred i brand, da begge betragtes som udadvendte og talentfulde skuespillere i særklasse. Abhinav´s har senest stået bag superhit film Dabangg, men på grund af nogle personlige problemer med Arbaaz Khan var han ikke med til efterfølgeren.
Ranbir Kapoor er absolut damernes mand for tiden, og alle ønsker at arbejde sammen med ham, især da han i Besharam igen vil optræde med karakterer af det bedste fra Bollywood. Vi er meget sikre på at Ranbir Kapoor og Pallavi Sharda ville brænde biograf-skærmene rundt omkring i Danmark med deres kraftfulde præstationer.

 

Film-line lyder “Na sammaan ka moh, na apmaan ka bhay”, som kan oversættes til “No yearning for respect, no fear of humiliation”.

 

Besharam Slider 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *