Ranbir Kapoor bringer Rock ‘n’ roll traditionen tilbage

Ranbir Kapoors retro bevægelser i sangen “Badtameez dil” i hans kommende film Yeh Jawaani Hai Deewani, har gjort Bollywood entusiaster nostalgisk, fordi dansen minder dem om Shammi Kapoor og Elvis Presley.

ranbir-deepika-kalki-660_041813115010

Det energi fyldte nummer,  der har Deepika Padukone og Kalki Koechlin der ledsager Ranbir,  har fået hele 2,7 millioner hits på YouTube siden lanceringen og er den mest downloadede nummer på nettet i år.

Ranbir fans sammenligner hans hurtige fodarbejde med den legendariske bevægelser af Shammi, hans grandonkel, i kult sangen som Aaja aaja main hoon Pyaar tera i 1966 superhit Teesri Manzil og Baar dekho i 1962 hittet China Town.

Se sangen Badtameez Dil – Full Song – Yeh Jawaani Hai Deewani | Ranbir Kapoor, Deepika Padukone

Shammis bevægelser var til gengæld ofte sammenlignet med danse fra Amerikas Konge, Rock Elvis Presley der blev stjernestatus i tresserne. Set bort fra dansens skridt er Ranbirs udseende i Badtameez dil også i lighed med disse idoler, han er iført en hvid skjorte og sort jakkesæt kombineret med et sort slips, der tilsynladende er  inspireret af Elvis ‘Jailhouse Rock look.

elvis-shammi-660_041813115010

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *