Publikums forventninger til Krrish 3

Er man til superhelte-film med storslået hæsblæsende action og kamp imellem det gode og onde, hvor man møder skurke og helte, så er Krrish 3 en film man bare må se!

Krrish 3 slider 5

Krish-filmene er nemlig Bollywood’s svar på STORE superhelte-film, som vi alle kender det med Superman, Batman og Spiderman osv. fra Hollywood.

Og hvad er en superhelte-film med sange, som kun Bollywood laver? Kun endnu bedre top-underholdning krydret med superkræfter, som kun vil gøre det til en endnu mere SUPER-duper-oplevelse.

Følg her Krrish’s videre kamp og færd i kampen imod de onde kræfter, som er lige ved at overtage verden, netop som Krrish har udkæmpet store slag i de to forrige film, som slog benene væk under publikum og gjorde, at de fleste fik himmelvendte store øjne og følte sig en SUPER-stor oplevelse rigere. Ikke mindst for vore yngre publikum, som vil elske denne film!

Vil man gerne se, hvad Krrish 3 har at byde på, kan video-sangene SUPER-stærkt anbefales, som viser et lille udpluk af bl.a. actionscener og andet, man kan forvente af 3’eren.

Især kan sangen “Raghupati Raghav Krrish 3″ varmt anbefales, som nok vil få de fleste til at hoppe og danse af bare glæde på stolen, som jeg lige gjorde! Det er nemlig så god og glad en sang med helt friske himmelstrøg, at man kun bliver glad af at se sangen. Lyden og sangen er fantastisk, scenerne eminente og dansebevægelserne helt fascinerende imponerende, især fra Hrithik Roshan, som er kendt for sin store smidighed med sin krop, når han danser på sin helt egen måde og nærmest kan bøje kroppen som han vil med sine bløde bevægelser, nærmest som var han en akrobat! Og det kan give en helt cirkusforestilling i sig selv, når man ser ham i sange, som har imponeret alle og været med til at gøre ham særlig populær som skuespiller fra tilbage i 2000 og sikkert også i 1980’erne, hvor han som barn har været med i adskillige film ved små roller.

Som de siger i sangen næsten til sidst: ”Ola amiga sab ko salam”.

Og det vil jeg også sige herfra nu, hvor jeg håber at vi ses i biografen i selskab med Krrish i endnu en fantastisk storslået SUPER-god SUPERhelte-film.

Pssst! Vil man gerne have mere godt og fx endnu en SUPER-god sang fra SUPERhelte-filmen, kan sangen “God Allah Aur Bhagwan Krrish 3″ varmt anbefales, eller faktisk næsten anbefales endnu mere end den førstnævnte sang. Sangen er nemlig meget rørende på en god måde pga. dens budskab med, at ”Gud har skabt et væsen, som når man hører dets navn, hvor er satan så?” Nærmest, som hvis man sagde; så kan satan dvs. de onde kræfter bare komme an!

For øvrigt er det en sang, som børnene vil elske og helt sikkert nok bliver et kæmpestort hit! Det er i hvert fald netop blevet min favorit Bollywood-sang nr. 1 i nyere tid – jeg vil nemlig nok høre denne sang rigtig meget og rigtig mange gange fremover.

 

Med SUPER-mange hilsner herfra – på vegne af vores alle sammens superhelt Krrish Shais 🙂

 

hrithik47

 

Se sangene til Krrish 3 her eller: http://desiworld.dk/se-sangene-til-krrish-3/

 

Se forfilmene til Krrish 3 her : http://desiworld.dk/se-trailers-til-krrish-3/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *