Publikums forventninger til Besharam

Som filmen også reklameres med i en trailer: “Love is a GAME. That’s not a SHAME.”

Dette kan måske kun siges, at være kærlighed på den BESHARAM-agtige måde. For andetsteds siger Babli, at han kun gør alting med kærlighed. Så måske vil filmen prøve at fortælle os om, hvordan kærlighed også kan komme til udtryk på? Du kender nemlig ordet; nemlig på en BESHARAM-agtig måde – hihi.

Man ser for øvrigt også i et klip, hvordan helten gør sig meget skamfuld ud, over for heltinden, som kun bliver sur og kalder ham for; BESHARAM! Så er det næsten også slået fast med syvtommerssøvn, så at det ikke er til at tage fejl af – hihi.

Og endeligt ser vi i en af promo-video’erne dvs. korte reklamefilm (på under et minut), hvordan heltinden spørger helten, mens en ældre dame står lige imellem dem:
Heltinden: “Hvorfor ønsker du at hjælpe mig?”
Hvor Babli fniser højrystet og svarer: “Det kan jeg ikke fortælle foran aunti!”

Så, hvis man IKKE allerede har smilet fast installeret på sit smukke ansigt, så får man det i hvert fald takket være denne film i selskab med Babli, som hele tiden overrasker én! For det er nok den sjoveste Bollywood-film, som jeg har set i hele 2013 indtil videre, kan jeg allerede nu sige, uden overhovedet at have set den.
Så hvad siger du? MÅ du ikke også bare i biografen og se denne film på et stort lærred og i selskab med mange andre, hvor hele salen kun vil vælte af latter?! Jeg skal i hvert fald!

Shais Anees forventninger

Besharam Posters 1

One Response to Publikums forventninger til Besharam

  1. Its really nice Movie you can watch it with family just the name is Besharam but the movie is not 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *