Presse

Pressevisninger
Vort ønske er at skabe en større interesse for Bollywood-film i Danmark. Derfor inviterer vi rigtigt gerne anmeldere og filmbloggere til premiereaftenerne. Vi vil gerne udbrede filmene og vise, at studierne i Bollywood producerer fantastiske, professionelle film med langt højere kvalitet og flere nuancer end de film, man kan støde på i en DR2-temaaften.

Vil du skrives på vores presse-gæsteliste, så kontakt os – fortæl hvilket medie, du arbejder for og smid også et telefonnummer.

Desværre har vi kun sjældent mulighed for at arrangere pressevisninger før premieren. Årsagen er, at de indiske og pakistanske filmselskaber udsættes for altomfattende filmpirateri. Derfor slipper de ikke filmene til distribution før i allersidste øjeblik.

DesiWorld som kilde
Desiworld er formentlig dem, der herhjemme ved allermest om Bollywood-film, skuespillerne, kulturen og musikken.

Stifterne af Desiworld har indisk og pakistansk baggrund.

Du er altid velkommen til at kontakte os – uanset om du søger baggrundsinformation, fakta eller andet.

Brug løs af materialet på desiworld.dk ved omtale af filmene, Desiworld eller desi-kulturen. Alt det, vi kan hjælpe med, gør vi gerne. Vi reagerer så hurtigt som overhovedet muligt, men der kan af og til gå lidt irriterende lang tid, før vi ringer tilbage til dig.