NYT: Bliv klædt på til Besharam

Oplev Ranbir Kapoor i fuld udblæsning i Besharam, der har verdenspræmiere den 2.oktober 2013 – også i Danmark.

Besharam har verdenspræmiere onsdag den 2.oktober 2013 og vil blive vist i flere danske byer med begrænset forestillinger. Albertslund og Valby har flere forestillinger med filmen, hvor imod Odense, Aarhus og Kolding viser én enkel forestilling. For info om forestillinger og nyeste info, henviser vi til vores filmkalender.

Besharam Slider 3

Her er nogle appetizer’s dvs. ‘forsmag’ på den længe ventede Besharam-film, der har verdensprmiere ‘lige om lidt’. Der er 3 korte appetizer’s og en længere og mere detaljeret appetizer til sidst. Vi har også samlet lidt baggrundsviden og fakta frem, så man kan blive så ‘klædt på’ til filmen som overhovedet muligt.

God læselyst indtil vi ses i biografen!

 

Appetizer 1

Haha – man bliver kun humor-gladere af at se trailere, sange og klip fra den meget sjove og frimodige karakter i filmen, hvor man næsten ikke kan vente til det bliver den 2.oktober 2013! Hihi – helten, Babli, er bare helt igennem sjov med sine bevægelser og afslappede attitude, at det kun bliver vildt-sjovt og yderst underholdende.
Sikke en sjov og frimodig fætter, der emmer af glæde, og kaster af sig med sjov og spas på en meget inspirerende og glædelig måde, i en meget morsommelig Bollywood-film – bl.a. i en sang, som udspiller sig med ham og heltinden der kører på en lang landevej, imens de synger af kærlighed til hinanden, helt ligesom Bollywood’s velkendte sange som rejsende ’til VEJS’. Og vi kan kun glæde os endnu mere indtil dagen derpå, når filmen har præmiere og viser os ’til VEJS’ ind i biografsalene for at skrælgrine, når vi er sjovest, her bare repræsenteret af vores velkendte Bollywood-skuespillere.
Jeg synes, det er en vild-sjov film, som man kun kommer til at skræl-grine af, fordi den udfordrer
grænserne for, hvor BESHARAM, som betyder ‘skamløs’, man kan være på den gode måde – hihi (SMIL).

 

Appetizer 2 (Kort og godt, og ligetil)
Babli, som helten hedder, må siges at være en sand vovehals med hans mindre gode bedrifter. Men ikke desto mindre har han en god mission ved at støtte sit børnehjem. Han er en charmetrold, for han er Besharam, som betyder ‘skamløs’. Og han kan nu opleves i fuld
udblæsning!

Filmen er for alle, der kan lide humor og et godt grin – og hvem kan ikke det?
Besharam er fyldt med sang, dans, musik, glans og pragt, som vil få alle pigerne til at skrige af bare begejstring, og alle drengene til at danse af bare musik-glæde! Det er helt sikkert!
Man ser i filmen bl.a. også, hvordan forspil i kærlighedens ‘romancer’ kan udspille sig, som man helt sikkert vil se mere til i filmen. Det er jeg ganske vis på.
Filmen er på hindi. Underteksterne er på engelsk. Budskabet er universielt.
Og man kan kun komme til at elske den her helt, som prøver sit bedste for at gøre noget godt, nemlig støtte sit børnehjem, hvor han selv bor. Samtidig prøver han at forstå sine fejl, på sin helt egen måde, lader det til. Og ikke mindst at vinde kvindens hjerte, som han møder. Det skal nok blive et brag af et hit, hvor man helt sikkert ikke vil blive skuffet!

 

Appetizer 3 (Med afbalanceret begejstring over filmen inkl. korte fakta)
Mød skuespiller Ranbir Kapoor som Babli, der i Besharam, sammen med heltinden Tara, spillet af Pallavi Sharda, giver den maks gas på mest BESHARAM-agtige måde. Besharam betyder ‘skamløs’.
Som man ser på trailers’ne, er det en vild-sjov film med en livsbekræftende sjov ung mand ved navn Babli, der har mod på livet, som alle kun vil komme til at holde af. Filmen er nemlig en romantisk komedie, og det må man sige, at den ser ud til at opfylde på allerbedste BESHARAM-vis.
Filmoptagelserne startede tilbage i december 2012, hvor en del af filmen er optaget i filmbyen, Mumbai.
Filmen er instrueret af Ranbir Kapoor der bl.a. står bag filmen YEH JAWAANI HAI DEEWANI fra 31.maj 2013, der er den 5.mest solgte film i Indiens Top 10 dvs. i hele indisk filmhistorie!
Filmens tagline: “Na sammaan ka moh, na apmaan ka bhay”, kan oversættes som: “Ingen længsel for respekt, ingen frygt for ydmygelse.”
Og det tør siges, at helten virkelig mener det i bogstaveligste forstand! For du må selv se med, når den har verdenspræmiere ‘lige om lidt’. Vi kan nemlig næsten heller ikke vente! Babli, eller ‘BESHARAM’, hvor er du?! – hihi.

 

Appetizer 4 (For den læselystne og meget Bollywood-interesserede)
Den her film må du altså bare se! Den er så sjov og sin helt egen, nemlig ‘BESHARAM’ – som betyder ‘skamløs’ – på den gode og sjove måde, så at du kommer til at skræl-grine hele vejen igennem!
Helten, som hedder Babli, er så fræk, frimodig og – på samme tid – også en rigtig sjov charmetrold, at det er helt livsbekræftende. Ja, hvad kan man sige; han er BESHARAM, så at det bliver helt vildt sjovt og underholdende!
Hvilke måder kan man så være BESHARAM på, kan du spørge? Ja, det kan du såmænd kun få svar på ved at se BESHARAM-filmen. For indtil videre ser det ud som om, at der kan være utrolig rigtig mange måder at være det på.
For det her er ‘besharam’, som man ikke før har set det fra Bollywood’s side af!
BESHARAM sprænger nemlig på alle måder grænserne for, hvad der er tilforladeligt dvs. hvad man kan tillade sig at gøre offentligt foran folk i forhold til den ‘gængse opfattelse’. Fx ser vi en trailer, hvor helten, Babli, danser og synger til en gammel klassisk sang, i mens han tisser uden for på en mark med ryggen til seerne. Det er så grinern, at det skal ses! For hvor er det bare BESHARAM! –
haha (GRIN) 😀

Det er det også, når der i en af trailers’ne synges: ”You were born nude. So why feel shy. You got no shame, or values. Harsh with the wrong. Soft with the innocent. ..Just fun every moment.”
Og det er filmen så sandelig! Og det kan du også bevidne den 2.oktober 2013 herhjemme!
Andetsteds lyder det i en trailer:
”You should be called BESHARAM”, som heltinden siger til Babli i filmen. Og det er han så sandelig også, som der synges om: ”Show them what you got, be shameless. Open your heart, be bold, be shameless. Shake your waist, be shameless.”
Og sådan kan jeg fortsætte. Men sangen skal næsten selv høres, for så lyder den endnu bedre og sjovere!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *