Mød Ranbir Kapoor´s virkelige forældre i filmen

Og hvor er det bare sjovt! For det her må du lige have med; Babli spørger nemlig i filmen: Babli: “Who are you?”
En politimand: “Your papa, son. Inspector Chulbul Chowtala. And she’s your mom. Head constable Bulbul Chowtala.”
Bliver der svaret ironisk af en mand og kvinde fra politiet, som hvis de virkelig var hans forældre i filmen, der lige ville give ham en lærestreg, måske for at være BESHARAM :P.

Det sjove er så, at det VIRKELIG ER HANS FORÆLDRE, som man ser i filmen, altså også i virkelighedens verden; to velkendte Bollywood-skuespillere, nemlig Rishi Kapoor og Neetu Singh.

 

Besharam Slider 10

 

FOR AT FORTÆLLE LIDT MERE OM FILMEN
Og så er filmen også spækhugget med actionscener på en nærmest science fiction-agtig måde med mange specialeffekter bl.a. flyvende action i slowmotion hvor Babli slås imod skurke. Den er samtidig også fyldt med romantik. – Altså ud over en masse sjove og klodsede scener, selvfølgelig uden at være skamfuld over det på noget tidspunkt, for her har vi at gøre med en BESHARAM-helt. Måske den første af sin slags i Billywood’s historie, for jeg kan ikke mindes nogen helt, der har været mere BESHARAM – hihi.
Besharam, ligesom når skurken siger til Babli, imens skurken peger en pistol imod Babli’s hoved: Skurken: “In our business, there’s jsut one punishment for mistakes?”

Babli: “Death!”, udbryder helten så lidt efter, som om han har hørt det mange gange før og det er helt normalt hverdagskost, hvor han virker helt rolig og afklaret med det, og fortsætter så: Babli: “You think I don’t know. I watch films too.”
Så måske skulle vi se filmen og blive lige så klog som BESHARAM 😛

 

Besharam Slider 8

 

HVAD VI OGSÅ SER I TRAILERS’ENE
Vi ser i filmen også, hvordan helten i actionbrag slås imod de onde skurke, som man kun kan gøre det på en skamløs-måde, hvis man er BESHARAM. Her tager Babli, det nemlig ganske roligt, lidt ligesom Hollywood-skuespilleren som vi alle kender, Jackie Chan, der er kendt for sin enestående og imponerende kampteknik, men altid virker så uskyldig. Babli gør det bare på en mere, ja, hvad skal vi sige; BESHARAM-agtig måde, hvor han virker helt afslappet, som om slåskamp er normal hverdagskost for ham. Måske fordi han kommer fra et børnehjem.
Man ser også kort i en af trailers’ne, hvordan nogle bliver vildt forskrækket (som faktisk er hans virkelige omtalte forældre). Så er spørgsmålet bare, om vi ikke også vil blive rigtigt ‘forskrækket’ på den ‘gode måde’ dvs. i stedet for at blive forskrækket, så blive overrasket over, hvor meget man kan være BESHARAM, så at det er lige til at grine over. For man er nu én gang næsten helt grine-færdig, hvis altså ikke man ‘DØR AF GRIN’ – hihi. Og dét alene ved at se trailers’ne! Så hvor meget mere må filmen ikke byde på? 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *