King Khan er tilbage i 2013

Shahrukh Khan er tilbage med filmen Chennai Express som sin næste udgivelse i 2013, efter den enorme succes af Jab Tak Hai Jaan. SRK har nu om dage travlt med at lave en Film med Deepika Padukone. Chennai Express er en kommende Bollywood action romantik film. Dette er deres andet film sammen efter 2007 blockbusteren Om Shanti Om. Historien er skrevet og instrueret af instruktøren Rohit Shetty.

Filmen der produceres af Red Chilli, med stjernerne Deepika Padukone og Shahrukh Khan. Direktøren Rohit Shetty er begyndt med optagelserne af hans næste film, Chennai Express. Filmen er produceret af Shah Rukh Khans kone Gauri Khan for deres virksomhed Red Chillies Entertainment. Academy Award-vindende AR Rahman er musik komponisten for Chennai Express.

 

Farah-Shahrukh-Deepika-1-201212121220124151

Om Shanti Om holdet arbejder sammen igen i Rohit Shettys nye Chennai Express

Shahrukh Khan, Farah Khan og Deepika Padukone beviste at de er en ganske trio efter Om Shanti Om gik på at blive en blockbuster, og nu er holdet er tilbage i Rohit Shettys Chennai Express. Selvom Deepika Padukone var en nybegynder dengang, og hun havde beskrevet, hvordan Farah var den ultimative Tugtemester, Shahrukh synes altid til at være super godt tilpas med hans kammerat Farahs tilstedeværelse. Holdet har bestemt udviklet sig gennem årene.

Nu er de tre tilbage for at arbejde sammen på et romantisk nummer i Chennai Express, komponeret af Vishal-Shekhar og koreograferet af Farah Khan.

Hold dig opdateret om filmen hér på Desiworld.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *