Kareena forfører Aamir i Talaash nye sang

Iført en kraftig makeup og et forførende smil, ser Kareena Kapoor Khan forrygende varmt ud i den seneste sang Muskaanein Jhooti Hai fra Talaash. Sangen, som er et salgsfremmende video til filmen indeholder alle mistænkte i den psykologisk thriller film.

Amir Khan er kendt for at komme op med unikke ideer til hans film. For at fremme filmen, kom Aamir op med idéen om at lave en særlig musikvideo med ham og filmens førende damer, Kareena Kapoor og Rani Mukerji.

Ifølge kilder tæt på filmen siges det, at han kom på ideen med denne musikvideo til et meget specifikt formål, for gennem hele filmens spilletid, vil de tre stjerner ikke blive set sammen. Aamir Khan, Rani Mukerji og Kareena Kapoor har ikke nogen scener sammen! Det var der Aamir følte, at noget burde gøres for at få dem alle tre sammen på skærmen.

Derfor Aamir kom med idéen om at lave en musikvideo, hvor Rani, Kareena og han vil svinge sammen. Han tænkte, at publikum gerne vil se dem alle tre sammen som denne trio aldrig er blevet set sammen på skærmen nogensinde før.

Talsmanden fra Excel siger om musikvideoen: “Ja, Aamir kom selv med tanken om at lave en musikvideo med alle tre stjerner sammen, og vi alle var straks enige. Det var en rigtig god idé at have Aamir Khan, Rani Mukerji og Kareena Kapoor dansende sammen i en musik video, opskriften på total underholdning.

Aamir Khan-starrer Talaash vil være den første film til at promoverer skuespillerens med hendes nye navn ved start af filmen.

Talaash bliver Kareena første udgivelse efter brylluppet.

“Kareena har altid tydeligt sagt, at hun ville tilføje Khan til hendes efternavn. Men beslutningen om at bruge det i filmens credits blev taget af hendes kun et par dage tilbage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *