JOKER – komedie med succesparret Akshay Kumar og Sonakshi Sinha

Sang og dans, fis og ballade og flotte billeder. Parret Kumar og Sonakshi er sammen igen.

Efter publikum grinede sig gennem Akshay Kumars og Sonakshi Sinhas præstationer i filmen Rowdy Ratore, er parret klar med endnu en komedie i typisk masala-stil.

Filmen er en løssluppen komedie om et indisk ægtepar, som vender hjem til en isoleret landsby for at opdage, at byen aldrig kom med på kortet, da man tegnede Indien og Pakistan i 1947. I stedet fordrev beboerne på den lokale tosseanstalt alle andre ud af byen og grundlagde deres egen republik.

Og sådan har det været siden. Mens resten af verden forandrede sig, forblev landsbyen isoleret uden elektricitet, fjernsyn – eller normalitet. Længe efter verden glemte byen, rejser en indisk-amerikansk videnskabsmand og hans hustru til byen. De to er spillet af Akshay Kumar og Sonakshi Sinha, som vi tidligere I år så sammen i komedien Rowdy Rathore.

I deres nye film sammen arbejder Kumar arbejder på NASA-projekt med at opfinde udstyr, som kan kommunikere med rumvæsener. Det skal selvfølgelig udvikles i en landsby med en mand som taler flydende volapyk, en som synes han er en lygtepæl og hvor alle som en tror, at Mahatma Gandi stadig går rundt og kæmper for uafhængighed.

For at få den glemte landsby tilbage på verdenskortet, sammensætter Kumar og Sinha en usandsynlig alliance mellem skøre landsbyborere og aliens, som fører til den største ballade, Universet har oplevet til dato.

Spilleplan:
31. august klokken 21.00 i Park Bio, København
1. september klokken 21.00 i Albertslund Bio
2. september klokken 19.00 i Albertslund Bio 

JOKER, komedie, premiere 31. august
Nogle gange er det bare bedst at være et rumvæsen.
I hovedrollerne: Akshay Kumar, Sonakshi Sinha, Shreyas Talpade og Minisha Lamba.
Engelske undertekster.
Trailer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *