Jai Ho – Der fører til ændringer i samfundet

Jai Ho Filmen er en genindspilning af telugu film Stalin, instrueret af AR Murugadoss.

Filmen handler om en ex-officer, som fører ændringer i samfundet ved at få folk til at hjælpe hinanden.
Jai-ho-FB

Historien i detaljer:
Jai (Salman Khan), er en opretstående almindelig mand, der kæmper en ensom krig mod korruption og uretfærdighed. Ærlig og ubestikkelig har han gjort til sin mission – at hjælpe så mange mennesker som han kan.

Hans mantra er ganske enkelt – hjælpe nogen, og derefter anmode om denne person, at give en hjælpende hånd til en anden – og dermed danne et stadigt voksende kreds af mennesker, der hjælper hinanden.

I en underlig twist af skæbne, havner han op imod en magtfuld politiker og hans modbydelige familie. Jai der er en ex-hærofficer, vil ikke vige tilbage fra en kamp ligegyldigt hvor blodig det måtte blive. Han er overbevist om, at du ikke behøver at bære en uniform for at tjene dit land.

Politikeren slipper sine voldelige bøller mod den modige Jai, Geeta, Jai søster, indser de forfærdelige konsekvenser, dette kan have på sin bror og resten af​deres familie. Hun overtaler en tilbageholdende Jai at slutte fred med politikeren. Men når dette fører til ydmygelse at blive dynget, Jai mister sin tålmodighed og erklærer alle krig.

Det er en ulige krig – på den ene side står politikeren med sine mange håndgangne mænd og på den ene side er Jai – alene. Men ukendt for ham, er en tavs revolution, der finder sted. De stemmeløse offentlighed, han har hjulpet i fortiden, er indsamling kraft. Der  endelig har en stemme, og denne stemme kan ikke … vil ikke blive bragt til tavshed.

Fordi Jai Ho er den rungende lyd af sejr … Jai Ho er et skrig af en krigere fast besluttet på at vinde for enhver pris.

Den offentliggjorte liste over ledende skuespillere lyder:

  • Salman Khan Major Jai Agnihotri
  • Tabu Major Riya Agnihotri
  • Suniel Shetty Officer Ranvir Kaul
  • Nadira BabbarSalman’s mor
  • Danny Denzongpa
  • Sanna Khan
  • Daisy Shah
    …….Og mange flere

One Response to Jai Ho – Der fører til ændringer i samfundet

  1. Pingback: Jai Ho er rigtig Salman Khan style! | DESIWORLD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *