Jai Ho er rigtig Salman Khan style!

En film for rigtige ‘drengerøve’, forstået på den måde, at den virkelig taler til folk, der elsker action af den vilde slags, hvor man ser en mand med et STORT  “M”. Og det er jeg sikker på, at pigerne også vil falde for. Og ikke mindst dreng og pige, samt mand og kone imellem!

Jai-ho-FB

Og hvem kunne præsentere det bedre, end selveste med vores alle sammens superstar; Salman Khan i hovedrollen! For vi ved jo alle sammen, at han godt kan være lidt hardcore og meget hård udenpå, selvom han godt kan virke fuldkommen blødsøden indeni, på samme tid. Det må siges at være rigtig macho på den rigtig fede måde!

Det vidner filmen også om, da den handler om en mands kamp imod korruption – en mand, som tilskynder til at gøre gode gerninger. Dog kan gode gerninger ikke altid have et lige så godt udfald, men ende med onde REAKTIONER, som filmen reklameres med:

”With a good action at times comes an evil reaction.”

Man får nemlig øje for sagen, når man kigger på teasers og sange for filmen der er ude nu:

Hehe – hvem kalder man på, når man er i knibe? Selvfølgelig sin BHAI! En BHAI som kommer med rå styrke og en stor sølvkæde der vil noget, som man ser i en af teasers’ne, hvor han kommer heltinden til undsætning! Det er bare ”noget” af det, der venter i ”Jai Ho”, som taler til søskendefølelser og dem man har kært m.v.

Jeg kan særlig godt lide den officielle trailer (på 2,19 min.) – der modsat de andre teasers og sange til filmen – fremstiller ”Jai Ho” som en film, der handler om andet end ren action, vold og slåskamp. Denne teaser præsenterer nemlig filmen på en ”blød” måde, bl.a. vha. de ”bløde” understøttede toner til traileren. Det er den her trailer jeg snakker om: https://www.facebook.com/events/269361746549423/?fref=ts

Som man vil opdage i en af sangene til filmen, præsenterer ”Jai Ho” den smukke kvindelige Bollywood-skuespiller; Tabassum Hashmi, som vi længe ikke har set noget til, i nyere Bollywood-film. Hun er da også mest kendt i hindi film. Men lad dig ikke narre; for hun lader blot til at have fået en ordentlig ”make over” til filmen, så at hun ligner en komplet ny kvindelig Bollywood-skuespiller, som man ikke har set før.

Jai-ho-slider

Men vidste du at ”Jai Ho” er en af de mest ventede film i 2014! Og at filmen er instrueret af Salman Khan’s lillebror, Sohail Khan.

Vidste du også, at Salman Khan er gået hen og blive så populær en superstar Bollywood-skuespiller, at der er oprettet deciderede Salman Khan Fan Club’s. Og at Salman Khan tit omtales som ”Salman Bhai”.

Forventningerne er i hvertfald store til ”Jai Ho”, kommer man ikke et øjeblik i tvivl om! Og det er jeg nu meget sikker på, ikke er helt ramt ved siden af.

I hvert fald er der rigtig mange der skal se filmen, når den kommer i biografen, hvis ikke flere gange.

Med mange Jai Hoo Ho Ho-hilsner Shais – der glæder sig til at gense Salman Khan i en filmrolle, som rammer lige pletskud for ham som skuespiller:D

Jai-ho2

SE OGSÅ:

Jai Ho: Se den første sang – Baaki Sab First Class LINK: http://desiworld.dk/jai-ho-se-den-foerste-sang/

Jai Ho – Teaser ft. Salman Khan ude nu! LINK: http://desiworld.dk/jai-ho-teaser-ft-salman-khan-ude-nu/

LÆS OGSÅ:

Der har været en masse rygter om ”JAI HO”. Læs mere her:

Salman Khan i biffen til januar med sin “Jai Ho”…. LINK: http://desiworld.dk/salman-khan-i-biffen-til-januar-med-sin-jai-ho/

Bollywood slår for tiden sin ene verdensrekord efter den anden, inden for Bollywood-verdenen. Således har de også gjort det med den hidtil dyreste remake nogensinde. Læs bare med her, hvor du er velkommen til at ‘titte’ forbi:

Salman Khan “JAI HO” den dyreste Remake! LINK: http://desiworld.dk/salman-khan-jai-ho-den-dyreste-remake/

2 Responses to Jai Ho er rigtig Salman Khan style!

  1. JAIX; Jeg opdager lige, at jeg har taget fejl i appetizer-artiklen til filmen “Jai Ho”, som kan læses her foroven, hvad angår heltinderollen – for der er jo TO heltinder med i filmen! Og ikke kun Tabu, som jeg har skrevet.

    Der er en ny Bollywood-skuespiller med, ved navn Daisy Shah, som man kan se i en af sangene til filmen (hun har efter sigende spillet biroller i Bollywood-film, indtil sin debut i Kannada-filmen “Bhadra”).

    Således skal jeg beklage og sige, at der faktisk ER tale om en helt ny ukendt Bollywood-skuespiller til “Jai Ho”, og at det IKKE er Tabu der har fået en ordentlig “make over”, som jeg skriver i appetizer-artiklen til “Jai Ho” foroven.

    Så blev man så meget desto klogere og beklager fadæsen, for sikke en redelighed – hihi (SMIL) 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *