Imran Khan videobloger om Kareena Kapoor

Imran Khan inviterer dig med bag kameraet på den kommende komedie Dig Og Mig, hvor han og Kareena Kapoor spiller sammen. I en serie af videoblogs, som Imran Khan selv har optaget, driller han Kareena Kapoor og klager bl.a. over at hun ikke vil være med til filmholdets poolparty.

Det er første gang, charmetrolden Imran Khan og hottien Kareena Kapoor spiller sammen. Og det har Imran Khan lavet en hel lille serie videoblogs om, hvordan er gået. Ifølge Khan – rigtig godt. Se i filmene, hvordan han både driller og beundrer Kareena Kapoor og var rigtig glad for at spille sammen med hende i filmen Dig og Mig, som har premiere 10. februar op til Vallentines Day.

Vi så Kapoor to gange på de danske filmlærreder sidste år, i filmene Bodyguard og Ra.One. Imran Khan mødte vi i komedien Min Brors Brud, hvor Katrina Kaif er kvinden, der stikker af med ham.

I virkeligheden er Imran Khan gift med sin ungdomskæreste, som han friede til i 2010. Og Kareena Kapoor er involveret i Bollywoods måske mest omtalte forelskelse, hvor hun og filmstjernen Saif Ali Khan spåes til at gifte sig med hinanden i år.

Se videoblogs fra Dig og Mig

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *