I 2014 forventes medrivende dramaer og sjove film

Lad det være Madhuri Dixit comeback film, Salman Khan’s combo af komedie og action eller fortsættelser af boxoffice-succeser, 2014 er indstillet til at bejle lærredet med et godt pakket line-up, der kan prale af grynet dramaer, stjerner basat af underhldning og sjove film.

2014story

Dedh Ishqiya: Bortset fra en af Madhuri Dixit comeback-film, er indholdet på sit højeste og optræden med skuespiller som Naseeruddin Shah, Arshad Warsi og Huma Qureshi på rollelisten. En efterfølger til 2010 Ishqiya, lover Abhishek Chaubey instruktør venturen at være forskellig fra den oprindelige. Filmen er kvinde-centreret bagland drama, der frigives den. 10 januar og vil sandsynligvis være en ny filmisk oplevelse for biografgængere.

Jai Ho: Jai Ho med hovedrllen Salman Khan er et MUST se for dem, der er begejstret for antikviteter superstjerne på skærmen. Hvad der oprindeligt blev kaldt Mental, Jai Ho er en genindspilning af Telugu film Stalin. Instrueret af Sohail Khan, filmens stjerner er også Tabu og Om Puri og er ivrigt ventet af Salmans fan, der er kendt som en gennemgribende entertainer.

Gunday: Baseret på 1971 Bangladesh befrielseskrig, film af Yash Raj Films. Gunday vil være en tur tilbage til 1970’ernes æra. Historien kredser omkring livet af to ofre spillet af Arjun Kapoor og Ranveer Singh – i konflikten. Promotions afslører, at den rustikke følelse er godt afbalanceret med elegancen i filmen, medvirkende er stjernen også Priyanka Chopra som en kabaret danser og Irrfan som en efterretningsofficer. Filmen er instrueret af Ali Abbas Zafar og vil ramme lærredet den. 14 februar.

Gulaab Gang: Dette vil være Madhuris anden frigivelse af 2014 og vi vil se den ellers komponeret skuespiller i en fyrig avatar af en aktivist, der leder en gruppe af kvindelige hævnere at bekæmpe uretfærdighed. Filmen vil blive frigivet den. 7 marts.

Action Jackson: Action-masala synes at være et sikkert valg, når det kommer til boxoffice samlinger og Action Jackson falder i denne genre. Bliver instrueret af Prabhudheva, Ajay Devgn-Sonakshi, Sinha-Yami, Gautam-Kunaal, Roy Kapur- Lover at være en fuld på masala underholdning, når det kommer ud den 11. april.

Bhootnath Returns: Megastjernen Amitabh Bachchan’s Bhootnath Retur, er en anden film at se frem til. Efterfølgeren til 2008 Bhootnath er en horror-komedie instrueret af Nitesh Tiwari. Originalen var en rigtig blanding af drama, følelser og gode forestillinger og del to forventes at gå et hak højere.

Peekay: Rajkumar Hirani’s Peekay er et spændende film takket være sin fantastiske rolleliste, der omfatter Aamir Khan, Anushka Sharma, Sushant Singh Rajput og Boman Irani. En politisk satire, filmen lover at vise Aamir i en ny avatar. Superstjernen blev tidligere fotograferet iført en ghaghra og en blazer, mens optagelser til filmen foretaget.

Humshakals: Efter Himmatwala vendte skildpadde på boxoffice, vil Sajid Khan forsøge at ramme den store jackpot med Humshakals. Ikke alene har filmen en lovende rollelist – Saif Ali Khan, Riteish Deshmukh og Ram Kapoor – men stjernerne forventes at tage underholdning kvotienten højere i trirollerne.

Kick: En anden udgivelse af Salman Khan vil være Kick. Direktør Sajid Nadiadwala er ude-og-ud kommerciel udstyrsstykke vil se superstjerne gået sammen med den meget anerkendte Nawazuddin Siddiqui.

Bang Bang: Efter succesen med Krrish 3, vil Hrithik Roshan blive set iklædt en anden action avatar i Bang Bang. Filmens anden hovedrolle er Katrina Kaif og det ledende par været gennem særlig uddannelse til at udføre filmens action-sekvenser. En Fox Star Studios produktion, Bang Bang, instrueret af Siddharth Anand, er til action elskerne.

Godt Nytår: Højdepunktet i Farah Khans Godt Nytår er vellykket jodi af Shah Rukh Khan og Deepika Padukone og duoen vil blive støttet af folk som Abhishek Bachchan, Boman Irani og Sonu Sood på rollelisten. Dele af filmen er blevet skudt i Dubai. Den er målrettet for familiens publikum.

Bombay Velvet: Optagelse af de smukkeste steder i Sri Lanka, Anurag Kashyap’s Bombay Velvet med Ranbir Kapoor og Anushka Sharma i hovedrollerne. Spredt over 1950’erne og 1960’erne, vil filmen se Ranbir som en bokser. Det er den første film i en trilogi om hvordan Mumbai blev en metropol.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *