Hvad synes vores publikum om Krrish 3…

Krrish 3 er superhelte-filmen over alle superhelte-film.

Den vil tage alle med storm! Det gjorde den nemlig lige i går aftes, hvor den havde Danmarks-præmiere og kastede sprudlende action og science-fiction-scener af sig, men også kastede masser af latter og følelsesfulde øjeblikke af sig, som ingen superhelte-film har gjort det før.

Det kan man roligt sige, da Krrish 3 overgår alle forventninger gange 3, hvis ikke flere.

Det her er nemlig helt klart superhelte-filmen der overgår alle superhelte-film, som vi kender til. For det første ved man aldrig på noget tidspunkt, hvad det næste er der vil ske, også selvom man tror det, for så må man tro om igen. For det andet, så møder man på én og samme tid en snert af alle vores velkendte superhelte i denne film med bl.a. lidt fra Superman der kan flyve og er så stærk, smart teknologi som vi kender det fra Batman, og mutanter fra X-men, for bare at nævne lidt af den store cocktail, som man vil møde i Krrish 3 eller det der i hvert fald ligner. For Krrish 3-filmen minder på ingen måde om nogen superhelte-film, som vi har set fra hverken Hollywood, Bollywood eller Lollywood indtil nu. På den måde overgår den helt klart alles forventninger.

Filmen er så perfekt med dens genialle historie, at det er et sandt mesterværk. Og det går først op for én, når man har set hele filmen og de gode og onde kræfter har været oppe at toppes imod hinanden, hvor det selvfølgelig altid er de gode kræfter der vinder over de onde, fordi der altid er større tilslutning til det gode frem for det onde. Det ser man i filmen, hvor alle folk pludselig ikke har andet valg end at stå sammen imod den superstærke skurk der både er uovervindelig og ikke mindst udødelig. Så er spørgsmålet bare, hvordan man lige overvinder sådan en skurk, især når al håb er ude for vores superhelt Krrish?

Nu når vi snakker om Krrish: sikke en entre han laver i filmen ved et hidtil uset stunt i luften, som man ikke har set det før, men gælder liv eller død for en helt masse mennesker. Og sikke vildt spændende og sprudlende storslået action på helt nye måder og teknikker, som man ikke har set det før i Bollywood-film.

Og hvor er det bl.a. genialt, at Krrish 3 som superhelt møder sin ligemand af en skurk, der også besidder samme superkræfter, men som har opdelt dem i flere mutanter ved at have delt sin DNA. På den måde må Krrish 3 bevise, at når man besidder alle superkræfterne på én gang, ja, så er det bedre, end at have et større hold der deles om superkræfterne. Men hvordan vil det mon gå, når Krrish alene skal besejre alle disse onde superkræfter?

I Krrish 3 kommer vores gode venner og superhelt nemlig virkelig på prøve, som aldrig før, hvor de tages ved næsen, de møder deres overmand og det de holder mest af, viser sig at være deres største svaghed og mareridt. Men hvordan kan lys både give og tage liv? Og hvordan kan en superhelt gå så vidt til at slå ihjel? Og hvad sker der, når verdens befolkning dør i hobetal over for det usynlige, som rammer og lammer folk på få sekunder? Og hvad er det usynlige egentlig for noget?

 

Krrish 3 slider 9

 

For lige at holde spændingen ud lidt endnu, indtil du bare må ind og se Krrish 3, må du også hellere lige få det her med:

Filmen viser, at vores opdragelse kan have en stor betydning for, hvordan vi ender som mennesker; som mere gode end onde, eller det omvendte, hvor det sidste desværre er meget uheldigt. Og dog kan man stadigvæk ændre sig, hvis man er opdraget af ondskab, eller kan man? For det giver filmen et bud på.

Med alle tænkelige filmiske virkemidler overgår Bollywood sig selv mange gange, da man aldrig før i sandsynligvis Bollywood’s filmhistorie har set noget der ligner. Filmen er på alle måder gennemsyret af nye vinkler, nye bragende action-scener, men også science-fiction, som man ikke kender det fra Bollywood. Og dér gør man det supergodt, må man sige. Bl.a. træder man nogle gange ind i personerne i filmen, hvor man ser ud fra ‘deres øjne’, hvilket giver filmen en helt anden dimension. Det gør, at man ‘liver’ sig meget mere ind i filmen.

Det her er også Bollywood-filmen, som overrasker med flere indbyggede sange, end der reelt på forskud er reklameret med. Dem kan man nemlig kun opleve ved at se filmen.

I den her superhelte-film, vil man ganske enkelt opleve, hvordan en superhelt vokser i grader og bliver mere populær og elsket af folket med tiden. Men man vil samtidig også opleve, hvordan en superskurk samtidigt vokser og bliver uovervindelig, så at superhelten, Krrish’s dage er talte.

Og den her film mangler på ingen måde, hverken humor, romance eller det der ligner. For den har en usædvanlig stor pallette af al det, som vi, som publikum elsker.

Og har man hverken set Krrish 1 eller 2, så er det ikke spor nødvendigt, da filmen starter med at genfortælle hele Krrish-historien kort og godt, så det er på det helt rene.

Så hvis du vil lære Krrish bedre at kende, ligesom folket elsker ham og føler sig inspireret af hans gode Krrish-gerninger, så kan du ikke komme udenom 3’eren.

Sagt kort og godt; det her er filmen der med sikkerhed vil overgå alles forventninger, hvor der overhovedet ikke er noget at komme efter, andet end at den er SUPERGOD og man hellere må blive ved det!

 

Med venlig hilsen Shais

– der ikke kan få Krrish ud af sit hoved igen – hihi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *