Hvad synes publikum om “Once Upon A Time In Mumbai Dobaara”…

Filmen er så godt lavet med de filmiske virkemidler, at den virkelig formår at tryllebinde en hvilken som helst beskuer til filmen, så at man føler sig gennemlevet igennem hovedpersonerne…

 

OUATIM Slider 3

EN FILMANMELDELSE AF BOLLYWOOD-FILMEN ‘ONCE UPON A TIME IN MUMBAII, DOBAARA’:

Så gør Imran Khan det igen i efterfølgende til ONCE UPON A TIME IN MUMBAII; opsluger publikum fuldstændigt med sine iøjenfaldende, populære one-liners, som man sent vil glemme, og som prydrer den meget gennemtænkte film, der med sine virkemidler og performance fra sine øvrige stjerneskuespillere, Akshay Kumar og Sonakshi Sinha, virkelig fører dig ind i en film, i et brag af et drama, der udspiller sig på godt og ondt.

En på alle måder filmhistorie, der er spækhugget med intriger, hvor sandt venskab virkelig kommer på prøve, som var man blodsbeslugtet. For netop, da dette bånd kommer på prøve og man tror, at det har vist sin sande værdi, så må man tro om igen.

Det er vaskeægte en film med en ægte klassisk Bollywood-kærlighedshistorie, blot tilført endnu mere spænding, hvor man ikke venter, det der sker i det næste øjeblik. For netop som man ikke tror, at den kan blive mere spændende, stiger klimaks højere end man aner og troede det var muligt.

Det gør den også for mesterskurken, Shoaib, som aldrig har oplevet kærlighedens verden, men altid har gemt sig bag et par mørke solbriller og en identitet, som har kendetegnet hans verden. For det viser sig, at selv sådan en skurk ikke har helt let ved at mestre kærlighed.

Filmen er nemlig et meget godt eksempel på, at kærlighed kan gøre blind, men at den så sandelig også kan helbrede. For det må vores kløgtige og magtfulde Shoaib virkelig sande, som er så forblændet af stolthed over sig selv, at han ikke tør at vedkende sig sine følelser. Men når så kvinden dukker op i hans liv, ramler det for ham, hvor hans verden rystes og giver ham et wakeup-call.

Du vil på én gang opleve mixturet af, hvordan kærlighed kan tryllebinde dig, hvordan den kan misforstås, men hvordan den også kan være yderst farlig. Og ikke mindst vil du opleve, hvordan kærlighed kan udspille sig vidt forskelligt og rigtigt komme på prøve, og hvordan den både kan få de gode sider frem i dig, men også de mere uheldige sider. Her vil du nemlig på godt dansk, få kærlighed godt og grundigt banket på plads, så du med sikkerhed vil vide, hvad det er for en mere eller mindre rumlig størrelse.

Og hvad er en ONCE UPON A TIME IN MUMBAII-film uden et brag af hæsblæsende action, flirt og replikker der slynges ud på skærmen på mest velkendte facon, hvor politiet stadigvæk er på sporet af mesterskurken i undslippelse! Det er nemlig ALL DOBARA igen, som du ikke har set det før!

Og det takket være skuespillerne der gør det bragende godt, i en film som er iscenesat på mest storslået vis, med alle sine effekter – kort og godt; den her film mangler ikke noget, for selv den mest kræsne filmskare, men rammer plet lige i segmentet af den brede Bollywood-skare.

Således kan du roligt tage din ven eller familie med under armen ind til biografen, hvor der vil udspille sig en film med en sand visuel og dybdeborende oplevelse, som bare venter på dig, og som du for alt i verden bare ikke må glippe!

Skrevet af Shais Anees der har femtakkede stjerner i øjnene med hilsen fra Bollywood endnu en gang

 

OUATIM Slider 7

PS.: Vil du på forhånd gerne ‘varme op’ med nogle af de berømte og velkendte replikker fra filmen, har du rig mulighed for at gøre dette ved at klikke her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *