Hørte vi rigtigt? Big B og SRK i Balki’s næste storfilm.

SRK

Bollywood stjernerne Amitabh Bachchan og Shah Rukh Khan vil blive set sammen igen, i R. Balkis næste film.

De to kraftkarle blev sidst set sammen i Ravi Chopra 2008 produktion Bhootnath, hvor store B medvirkede i hovedrollen, mens SRK havde et særligt udseende.

Den sidste film de optrådte i hovedrollerne var Karan Johars, Kabhi Alvida Naa Kehna, årets største hit i 2006. Big B og SRK har også delt skærmplads i Aditya Chopra Mohabbatein, Yash Chopra Veer-Zaara og Amol Palekar’s Paheli.

Buzz rygterne siges, at Balkis nye film vil være co-produceret af Big B’s banner ABCL og SRKS produktion hus, Red Chillies Entertainment. De to superstjerner vil angiveligt også være involveret i distributionen af ​​filmen, udover at være med på kameraet.

”Indholdet af filmen er en hemmelig, men de to skuespillere har aftalt at arbejde i projektet på grund af dets unikke og interessante historie”, siger en kilde fra industrien og tilføjer, at Balki i noget tid har været på jagt efter et script, der ville klæde både Big B og SRK, og har endelig fundet det.

Dette er første gang, at Shah Rukh Khan bliver tilknyttet et Balki projekt. Store B har medvirket i begge film, filmselskabet har instrueret hidtil. Han var helten i Balki’s 2007 debut som instruktør i Cheeni Kum, og derefter i den prisbelønnede Paa fra 2009.

I øjeblikket er optagelserne i gang på Big B´s Satyagraha som har premiere i danske biografer 15. august 2013.

SRK, er i mellemtiden dybt optaget af Rohit Shetty Chennai Express som bliver vist i Danmark i september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *