Himmatwala – 80’erne er tilbage i biffen

859003_505451776168352_2095484824_oHimmatwala (på dansk: Modig) bringer 1980’erne tilbage. Filmen er en moderniseret remake af blockbusteren fra 1983 af samme navn. En film, der skabte den indiske magastjerne Sridevi Kapoor – hun blev Bollywoods første kvindelige superstjerne og er stadig en af filmbranchens mest indflydelsesrige kvinder. I 1983-Himmatwala spillede hun overfor Ravi Kapoor, som også er på besøg i 2013’s opdaterede version af filmen.

Den premiere-aktuelle Himmatwala er en rå actionfilm med et romantisk sidespor. Og en levende, voldsom tiger, som ikke spilles af en computer, men af en ægte, indisk sort-gul kæmpe. Pisk, hårdtslående klokker og masser af se til præger filmen, hvor helten spilles af Ajay Devgan, kendt fra store boxoffice-succeser som Sons Of Sardar og Singham. Som den piskesvingende kvinde ses Tamannah Bhatia, hvis karriere indtil nu har gjort hende til megastjerne i de sydindiske Tollywood-film (tamilske film).

Trailer:

Filmfakta:

  • Himmatwala, premiere 29. marts 2013 over hele kloden
  • Instruktion: Sajid Khan
  • Medvirkende: Ajay Devgan, Tamannaah, Paresh Rawal, Mahesh Manjrekar, Adhyayan Suman og Zarina Wahab. Desuden optræder stjerner som Sonakshi Sinha, Jeetendra og Akshay Kumar   – samt Surveen Chawla, Amruta Khanvilkar, Sayantani Ghosh, Rinku Ghosh og Mona Thiba.
  • Sprog: Hindi
  • Undertekster: Engelsk
  • Spilletid: 2t 30min

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *