FilmAnmeldelse: Dhoom 3 gemmer på sande hemmeligheder og overraskelser der venter publikum, så gå ikke glip af dem!!!

Dhoom 3 puts you to the next level like never ever seen before!

Dhoom 3 lever fuldstændigt op til forventningerne med splinternye actionscener og sejt teknologi i filmen, som man aldrig nogensinde har set på film før! Det er helt sikkert.

Det er hidtil den film i mit liv, hvor jeg hvert et sekund har været fuldt ud underholdt i filmen.

Det er samtidig en sød film, fordi den rummer en sød historie med bl.a. en utrolig sød person, som er så godtroende og godheden selv, som alle vil elske. Bl.a. tror vedkommende, at man bliver happy af at spise Happy Meal fra McDonald’s, hvor kært!

Og sikke en storartet start for en vaskeægte storfilm med flere udråbstegn bag!!! Filmen danses nemlig ind på sin helt egen facon.

Filmens budskab må være, at alting har en årsag, også kriminalitet og forbrydervirksomhed, hvor den ene uretfærdighed kan føre den anden uretfærdighed med sig. Noget der sker, kan – sagt med andre ord – ulme noget værre op af posen, hvis man ikke ser sig for. Men det vil du blive meget klogere på, når du ser filmen. Så er du bare lidt på rigtig spor, inden du skal ind og se filmen.

Af filmiske virkemidler udfordrer Dhoom 3 virkelig teknologiens fremskridt, når det gælder smarte effekter og hæsblæsende ny action der aldrig er set før, bl.a. med helt nye elementer af smart teknologi og actionscener der er krydrede med de stærkeste ingredienser af effekter der giver de største actionscener, som en storfilm kan levere nu til dato. På denne måde viser filmen virkeligt, hvor langt man er kommet med visuelle og lydmæssige effekter! Og bare rolig; du falder ikke tilbage i stolen af trykbølgen fra action i filmen, det er der nemlig lige akkurat taget højde for, så at filmen er for folk i alle aldersgrupper.

Filmen giver associationer til Batman, men er en videreudvikling af Batman’s højteknologiske køretøjer og udstyr, og hvor sejt er det ikke lige! Samtidig møder vi også Jack Sparrow fra Pirates of Caribien som finder vej ind i filmen, samtidig med at vi kommer lidt omkring Hollywood-skuespillere.

Kigger man dybere ind på filmen, kan den også fortælle noget om, at den stærke bør beskytte den svage, især da verden kan være meget farlig udenfor, hvis man ikke passer på.

Den fortæller også, at nogle gange er det godt, at man har nogle hemmeligheder, som verden uden for ikke kender til, men som man holder hemmeligt, da det kan være bedst. Og derfor vil vi ikke fortælle fór meget her, heller ikke filmens hemmeligheder og ganske store overraskelser, som selv holdes hemmeligt inde i filmen og venter publikum, der vil blive meget overrasket!

Men så er spørgsmålet, hvor længe man kan holde noget hemmeligt, og om man overhovedet kan holde noget hemmeligt for hele verden?

Hvis man kigger på Dhoom 3 som en stor pakke, så indeholder den ganske enkelt alting, dog hvor nogle ting fylder mere end andre, da det ellers kan blive fór meget af det gode. Bl.a. kan man opleve en pakke med: – humor på flere plan, hvor der er karakterer i filmen som er så dumme og sjove, at man ikke kan holde latteren tilbage, – kærlighed, men kun en bid af den, til at det er nok, for at man kan falde pladask for den, – følelser kommer også i spil, når du bliver fortalt en ganske hjerteskærende og rørende historie, som filmen gemmer på, – og selvfølgelig masser af action på den allerfedeste måde, som man aldrig har set det før i film nogensinde før, og det mener jeg virkelig; NOGENSINDE FØR!

Ganske enkelt venter der et brag af actionsekvenser, som bliver præsenteret for publikum på en helt ny måde, som det aldrig er set før i verden! Samtidig er vi tilbage i den største forbrydervirksomhed, der formår at narre politiet og hele verden, da vi har med mesterskurken af dem alle i undslippelse at gøre, selv undslippelse lige for næsen af politiet, som det kendes fra de forrige Dhoom-film, men blot meget tættere på politiet denne gang, i form af den mest snedige måde man kan samarbejde med politiet på. Hvordan det så lige sker, må du se ved selvsyn i filmen.

Men som om det ikke er nok, gør politiet i form af makkerparret Jai og Ali gengæld. Og det kan kun ende med et brag af kæmpestor spænding til bristepunktet.

At se Dhoom 3, er som at få en svingom på dansegulvet, som du aldrig vil glemme, da der sker rigtigt meget under svingom’en. En svingom, som aldrig på noget tidspunkt vil kede dig, men tværtimod ‘fange’ dig under hvert et splitsekund i filmen.

Det er nemlig selveste Dhoom gange 3 vi har med at gøre! En film som absolut må og skal ses af ALLE, da man ellers virkeligt går glip af en storfilm, som helt sikkert vil gå hen i filmhistorien og komme på alles læber og hukommelse. Så hvad venter du på; skynd dig! Der er nemlig allerede mange der har været inde og se den, og skal se den, da der er udsolgt ved flere forestillinger i Danmark, og nu også i Horsens, hvor DesiWorld viser film!

Med venlig hilsen Shais – der ikke foreløbigt kan glemme det ordenlige BOOM fra DHOOM >>TRE<<

dhoom 3 posters

One Response to FilmAnmeldelse: Dhoom 3 gemmer på sande hemmeligheder og overraskelser der venter publikum, så gå ikke glip af dem!!!

 1. Er lidt uenig med denne anmeldelse. Dhoom 3 er en okay action-film. Det er det du får. Action. Historien er helt smidt væk i denne film. Jeg kunne hyrer børn som kun skrive en bedre historie. Dhoom 2 var meget bedre.

  Det er ikke et eneste bank røveri i denne film eller nogle fede tryllekunst. De viser kun når skurkeren flygter fra banken. Det var så meget potentiale til at få en tryllekunstner til at røve en bank, men den blev ikke brugt.

  Den prøver at være Fast and Furious og ligner også The Dark Knight, med en klovn røver. Og jeg vidste at de var tvilinger før resten af salen fik det af vide, hvordan spørger i? Jo fordi de samme sker i entil af Christopher Nolan’s film (ham der også har lavet The Dark Knight) The Prestige.

  Hindustani Times i Indien har sagt at der er mangel på logik i denne film, og det er rigtigt.

  Og den her film er også Sci-fi tror jeg. Den der motorcykel giver jo ingen mening. Vi ser ikke hvordan han røver banken eller hvordan han får alle pengene til at regne ned eller hvad han gør med de penge han beholder. Hvorfor kalder de på hovederpersoner fra Indien? Det giver ingen mening. Og hvis de skulle kalde på nogen, hvorfor de 2 tosser?

  Jeg går også op i matematik og fysik og sådan noget. Det er der hellere ikke denne film, man kam gå fra 100 km til 0 km om timen på et sekund og ikke falde af motorcyklen.

  Katrina Kaif er en dårlig skuespiller. Der er ikke mere der. Hende der blodnien er også en idiot som Amerika har hyret som slet ikke hjælper på nogen som helst måde, og kan kun gøre hvad hun bliver sagt.
  Filmen giver bare ingen mening, poltiet i Amerika gør jo slet ikke det mindste…
  Og slutningen. Jeg ødelægger ikke noget for jer, men den giver ingen mening, hvordan i alverden kom vi der hen? Måske så jeg ikke teksten på skærmen med jeg tænkte “Where the f%!@ are we? and how did we get here?”. Ingen mening.

  Nu tænker nogle af jer, men det er jo også bare en film. Mit problem er at Indiens standarder falder og vi får dårligere film. Men hvis man ville have meningsløs action, så er denne film perfekt.

  Men Hr. Anmelder du må nævne The Prestige, en hollywood film som har
  den samme “Big Twist” som denne film.

  I en sætning: Dhoom 3 har det bedste action i Dhoom serien men den værste historie, du kan få hjerneskade ved at se den men den er stadig en gave til din øjne.

  2/5 måske 3/5 på en god dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *