Film Anmeldelse: Hvad synes publikum om Chennai Express…

Én ting er stensikker, Chennai Express efterlader sit publikum med et kæmpe smil. Shah Rukh Khan og Deepika klarer det rigtig godt hele filmen igennem, og forventningerne var også høje efter Om Shanti Om. Men hvad giver filmen sit publikum, og hvordan skal man overgå de store klassikere fra Bollywood. Chennai Express viser hvordan det kan gøres…

Men hvad synes vores publikum egentlig om filmen?

CE Slider 36

FILMANMELDELSE AF  ‘CHENNAI EXPRESS’

I sandhed er ‘Chennai Express’ en film med en simpel handling fra start af, som hele tiden krydres med alskens udfordringer, sidespring og de vældige mange humoristiske elementer, som filmen på rigtig mange måder indeholder, hvor både overdrivelse fremmer forståelsen, gentagelser giver genklang af skrælgrin, men hvor også seriøse og rørende øjeblikke udspiller sig fra det ene øjeblik til det andet.

‘Chennai Express’ viser meget godt – som det også antydes i filmen – at vores veje i livet hurtigt kan ændre sig og blive udfordret ad alskens veje, med eksemplet på, at en afgørende togtur kan være banebrydende og revolutionerende for vores liv. Det ser man ikke mindst ved hovedpersonen, Rahul, en uskyldig ung mand, som skal ud og realisere sit liv, men som hurtigt møder sit livs kærlighed i toget. Men det har sin pris på godt og ondt, lærer man senere i filmen. Men som Rahul også siger, så har kærlighed kun et sprog, og det er når to møder hinanden. For det er ubeskriveligt!

Som han meget godt siger i filmen, så ‘må man aldrig undervurdere en almindelig mand.’ For alting kan ske, også uden at man selv ved af det. Så det er bare om at lade alting komme på prøve, også hvad kærlighed angår 🙂

Det er filmen så sandelig et bevis på, på ægte Bollywood-manéer (med hentydning til Bollywood’s kærlighedshistorier).

Noget som filmen også er et bevis på, er, at når to mennesker møder hinanden og lærer hinanden rigtig godt at kende, fx ved at gennemleve nogle situationer og øjeblikke sammen, ja, så kan man virkelig – før eller siden – komme til at lide og holde af hinanden.

Så pas på! Måske du falder pladask for din næste rejsefælle i toget…

 

Skrevet af Shais Anees der er en Bollywood-film rigere.

 

CE Slider 20

Har du set en Bollywood i biffen, og har du lyst til at dele dine filmoplevelser, kan du sende os en mail på info@desiworld.dk.

One Response to Film Anmeldelse: Hvad synes publikum om Chennai Express…

  1. Hvor er jeg dybt beæret over påskønnelsen af min filmanmeldelse – stor tak for det 😀 (Y)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *