Facebook-gruppe vil have Bollywood-film til Jylland

En dansk Facebook-gruppe forsøger at få filmen Agneepath til Jylland. Gruppen skal skaffe mindst 15o stensikre biografgængere for at det kan lykkes at få en biograf interesseret i at vise filmen.

I øjeblikket er det kun muligt at tiltrække nok publikum i Jylland til de Bollywood-film, der vises i forbindelse med højtiderne. Til gengæld går det godt i Københavns-området, hvor biograferne forsøger at samle publikum til færre, men mere velbesøgte forestillinger.

Vil du være med i Facebook-bevægelsen, så følg dette link.

Husk også at blive Facebook-ven med Desiworld – vi holder så meget af vores FB-venner, at vi ofte har små goodies til jer i form af gratis film, musik og gode online-oplevelser.

Link til Desiworlds Facebook-side.

 

One Response to Facebook-gruppe vil have Bollywood-film til Jylland

  1. Hej, Vi i Sønderjylland, Haderslev, Vil virkelig gerne ha Bollywood bio her, Det vil være virkelig virkelig virkelig virkelig dejligt. For i vores bio er der altid nogen taber film som ingen gider brug penge på. Vi vil blive mest lykkelig beboer her hvis der vist Indisk film for vi savner det virkelig meget, og vi har ikke mulighed for at komme i KBH kun for at se film. 10000 tak. mvh Haderslev Induser. 🙂 <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *