Vi takker for den store opbakning fra Udstillere & Publikum til Desi Outlet

Copenhagen Desi Outlet åbnet med et brag…

I lørdags åbnede DesiWorld dørene op for sommerens største Desi Outlet i Nørrebro Hallen. Arrangementet dannede rammen for det største Desi Outlet, samlet ét sted. Flere af de største udbydere inden for tøj, sko, trends, smykker m.m. var repræsenteret med det bedste, de hver især kunne byde på.

jasbir

Der var særlig fokus på Eid Shopping til kvinder, og vi havde besøg fra flere forskellige nationaliteter, ligesom flere lokale fra Nørrebro, Altså Non-Desis kiggede forbi. Og hvorfor ikke, Nørrebro Hallen lignede jo en Bazaar midt i Delhi, hvor ordsproget var ”Shop-Amok”. Standene var inspireret med alt hvad kvinden har brug for. Hårfjerning, Tøj, Smykker, Sko, Makeup, Henna, Foto, Video, Bryllup… Listen forsætter og bliver kun længere…

I alt kom 1.016 personer igennem billetkontrollen, fordelt over piger, kvinder, auntyzzz, børn, udstillere, vagter, jaah, alle sammen. Publikum har fordelt sig over hele åbningstiden som var fra kl. 12.00-21.00, og besøgstallet toppen allerede ét par timer efter åbning.

Der har været stor opbakning fra publikum og de fleste valgte at komme tidligt på dagen for at få fingrene i de bedste tilbud. Stort set alle stande havde ”Special Outlet Tilbud” hvor prisen var billigere end markedsprisen. Den største rabat vi spottede var på 80%. Egentlig vildt nok. Men generelt lå de fleste omkring de 50%-70% som også er en hel del, hvis man alligevel har i sinde at fylde poserne. Flere stande havde dankortterminaler, det hele fungerede ganske udemærket.

Vi har fået indsamlet en del feed-back fra alle parter, både udstillere og publikum. Tilbagemeldingerne er kun positive, uanset hvem vi spørger. Brede gangarealer, stort udvalg ved spisestederne, masser af siddepladser, rengøring og system, alt er blevet kommenteret på en behagelig og god måde.

Vi er glade for at alle som deltog til Desi Outlet har fået en god oplevelse, og takker for den positive feed-back.

Fufar

På billedet ses en yderst tilfreds SardarJi fra Lal Video Production, som stolt byder sine gæster velkommen, og fortæller om sine erfaringer igennem 25 år med video til alle typer af desi arrangementer. De fleste udstillere havde forberedt det helt store, både i form af roll-ups, bannere, skilte, Ipads, flyers… Faktisk det helt store, hvilket har været rart at være en del af, da det viser en form for seriøsitet at forsøge sit bedste. Alt i alt, et stort tak til alle udstillere og gæster, for at gøre arrangementet til top.

Og særlig tak til alle udstillere for den ro og orden der har været under hele processen. Alt har været nydeligt efterladt efter endt arrangement, og ingen har fået en bemærkning over oprydningen. Så rigtig godt gået…

Enkelte udstillere/gæster har dog glemt nogle effekter. Så snart vi har et overblik sætter vi info op omkring dette. (Alle glemte effekter har fundet deres ejer, 23.07.2013)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *