4 stjerner til Chennai Express

CHENNAI EXPRESS er Rohit Shetty version af Dilwale Dulhania Le Jayenge og hans team af forfattere får sammenskrues en fortælling, der genopretter tilskuerens tro på denne højtelskede genre af film. Men der er fornuft og sensibilitet bag. Og det er, hvad der giver CHENNAI EXPRESS giver sit publikum, når man sammenligner denne film med hans tidligere værker. Den første halvdel er snøret med den sædvanlige drilleri mellem SRK og Deepika, men filmen kommer ind i rillen under efterfølgende kærlighedshistorie. Startende fra sekvensen i templet, lige indtil power-packed finale, grafen af filmen fortsætter med at stige opad. SRKs dialog med Deepikas far, kampen med Nikitin og selvfølgelig den “Lungi” dans i slutningen… du forlader biografen med et bredt grin.

Chennai Express får fra 4-5 stjerner afhængig hvilke kilder man benytter.

Har du mod på at læse heeele anmeldelsen på engelsk tryk her.

 

1044894_549583271771607_109569148_n

Se hele filmkalenderen her.

De seneste par år har vi haft selskab af Salman Khan til Eid med kæmpesucceserne Dabangg, Bodyguard og Ek Tha Tiger. I 2013 bliver det King Khan som skal slå fast, hvem kongen reel er. Så forventningerne er skruet helt i top, både i Indien, men også i hele film-industrien. Der er begrænset informationer om filmen og dens indhold, da man har valgt at holde kortene tæt helt indtil Eid. Lidt ligesom vi oplevede med SRKs sidste film Jab Tak Hai Jaan. Der var det også minimalt hvad der dengang kom ud om filmen.

Chennai Express har premiere fredag d. 9. august 2013 landet over, hvor filmen spilles i Park Bio, Albertslund Bio, Valby Kino, Biocity Odense, Biocity Aarhus og Biocenter Kolding. Til alle Bollywood-elskere har vi ekstraordinært arrangeret 2 aften-forestillinger, altså en såkaldt forpremiere, både i Park Bio og Albertslund Bio torsdag d. 8. august 2013 kl. 22.00. Så uanset om det er Chand Raat, eller Eid om torsdagen, så slipper vi Shah Rukh Khan løs. Køb din billet allerede i dag, og få de bedste sæder.

 

Slider 15

 

Chennai Express er historien om en mands rejse fra Mumbai til den berømte tempelby Rameshwaram 1600 km derfra i det allersydligste Indien ud for Sri Lankas kyst. Typisk for megastjernen Shah Rukh Khans film er filmens indhold stadig tys-tys. Den skulle dog have et romantisk tilsnit, hvilket ikke overrasker med Shah Rukh Khan i hovedrollen.

Rollelisten er dog mere eller mindre kendt. Danskfødte Deepika Padukone spiller for anden gang overfor Shah Rukh Khan i Chennai Express med forpremiere den 8. august. De to skuespillere lyste op i 2007-klassikeren Om Shanti Om, som forvandlede den nu 27-årige Deepika Padukone til stjerne.

 

CE Slider 30

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *