Chennai Express på trejde dagen, første forstilling endnu ikke startet og der meldes Full House flere steder

Lørdag d. 10. august 2013.

Trejde dag og billetsalget boomer forsat. Inden Chennai Express stoppede i Valby med aftenens første forestilling, blev der rundt omkring i landet meldt “Full House”, både i Aarhus og Odense. Ikke lang tid efter meldte Valby samme besked ud. Albertslund nåede dog kun at have 2-3 tomme rækker på begge forestillinger om lørdagen, så helt udsolgt var der ikke, men det var omvendt heller ikke langt fra. Chennai Express havde ialt 6 forestillinger om lørdagen, med dobbeltforestillinger i Albertslund og Valby, hvor imod Aarhus og Odense kun spillede en single.

Chennai Express kører succesfuld til søndagens forestillinger som bliver i Valby og Albertslund alene. Har du endnu ikke fået set Chennai Express, køb din billet allerede idag. Der er kun enkelte forestillinger tilbage med filmen, da næste uge bliver med premiere på Once Upon A Time In Mumbai Dobaara.

Slider CE 45
Fredag d. 9. august 2013.

Shah Rukh Khan har været det helt store hit i biffen landet over. Chennai Express kom forbi 6 byer hen over aftenen, hvor tidligste forestilling startede kl. 18.00 i Albertslund, og afsluttende med midnatsforestillingen i Valby. Derudover har Chennai Express været forbi Østerbro, Aarhus, Odense og Kolding til aften. ALLE biografer melder “fuld hus” til Chennai Express.

Billetsalget har boomet hen over aftenen, og flere gæster rundt om i landet måtte komme forgæves, da alle billetterne til forestillingen var revet væk. Med 5 forestillinger alene i København fordelt over flere spilletider, benyttede enkelte dog sig af muligheden for at springe mellem biograferne for at få en billet.

 

Slider CE 44

 

Torsdag d. 8. august 2013.

Flere af vores gæster måtte desværre gå forgæves til premieren på Eid filmen Chennai Express. Der blev meldt “Fuld Hus” i Albertslund Bio allerede tidligere på aftenen.

De hurtige benyttede sig af lejligheden til at drøne ind til Park Bio hvor filmen også spillede og havde danmarkspremiere. Park Bio var fyldt til bristepunktet med enkelte frisæder, men ellers var der godt proppet og god stemning under hele filmen.

Danmarkspremieren meldt Udsolgt

 

 

Der forventes flere udsolgte forestillinger rundt om i landet. Har du endnu ikke købt en billet, og vil du undgå at gå forgæves, klik her.

 

Slider CE 42

CHENNAI EXPRESS er Rohit Shetty version af Dilwale Dulhania Le Jayenge og hans team af forfattere får sammenskruet en fortælling, der genopretter tilskuerens tro på denne højtelskede genre af film. Men der er fornuft og sensibilitet bag. Og det er, hvad CHENNAI EXPRESS giver sit publikum, når man sammenligner denne film med hans tidligere værker. Den første halvdel er snøret med den sædvanlige drilleri mellem Shah Rukh Khan og Deepika, men filmen kommer ind i rillen med efterfølgende kærlighedshistorie. Startende fra sekvensen i templet, lige indtil power-packed finale, grafen af filmen fortsætter med at stige opad. SRKs dialog med Deepikas far, kampen med Nikitin og selvfølgelig den “Lungi” dans i slutningen… du forlader biografen med et bredt grin.

2 Responses to Chennai Express på trejde dagen, første forstilling endnu ikke startet og der meldes Full House flere steder

  1. A. elekum
    ville hører hvornår de to Pakistanske film war ville komme med Shaan,og mein hu Shahid Afridi?

    w.salam

  2. WAAR har umiddelbart PK premiere i september. Det er ikke til at sige hvornår den ryger international p.t.
    Main Hoon Shahid Afridi har endnu ikke fastsat premiere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *