Chennai Express kommer tøffende!

Et første kig på plakaterne af instruktøren Rohit Shetty, meget ventede film Chennai Express, er Shah Rukh Khan og Deepika Padukone indstillet på at tage Chennai – og resten af Indien – med storm.
Plakaterne er ude og parret ses rocke den sammen i forskellige looks. En plakat har, Shah Rukh Khan på en knallert med Deepika Padukone kørende på en pillion, en anden poserer parret på et jernbanespor med geværer og bøller. Foruden Rohift Shetty stempel på plakaterne, har plakatter også blæst biler og de onde flyven rundt.
Chennai_Express_Pic_2
Der har været rygter, at Chennai Express vil have Shah Rukh Khan, til at gør en masse vovet-djævls stunts. Men superstjernen nægter dette.
“Jeg har læst et sted, at jeg vil gå topløs og lave store stunts i Chennai Express, men der er intet som det. Jeg er bare romantisk i filmen. Det er, hvad jeg kender til og gøre godt, ” sagde Shah Rukh for nylig.
Men superstjernen har indrømmet, at filmen byder på nogle fede stunts.
“Rohit har designet nogle virkelig cool stuff, men det var sikkert at udføre disse stunts. Han gør stunts så godt, at du ikke opdager et stunt bliver udført. Det er meget meget sikkert. Jeg tror det er, hvad han har lært af sin far og det faktum, at han har lavet sådanne actionfilm, siger Shah Rukh.
Chennai-Express-4-768x1024

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *