Bollywood i otte danske byer i august

17. august springer Salman Khan ud i sin store rolle som spionen Tiger, der forelsker sig i Katrina Kaif og ræser verden rundt. Filmen vises i flere danske biografer end normalt for en Bollywood-film..

Bollywood smitter godt af på Danmark i august. Otte forskellige biografer i otte danske byer tager den romantiske spionthriller, Der Var Engang En Tiger, op.

Filmen vises i København, Aarhus, Odense, Horsens, Hadsten, Frederiksværk, Ballerup og Albertslund.

Den store interesse kommer af den tårnhøje forventninger til kombinationen af skuespillerne Salman Khan og Katrina Kaif, der indtil sidste år var kærester udenfor lærredet. Det tidligere powerpar hører til blandt de allerhøjstlønnede indiske skuespillere. Deres film når ud til et større publikum end langt de fleste Hollywood-film.

Udover det enorme hjemmemarked vises hindi-film for fulde huse i lande fra Mellemøsten til Kina. Men også i Europa og USA har Bollywood succes.

I England og USA har der i mange været vækst i antallet af biografer, som kun viser Bollywood-film. Også på det europæiske kontinent vises flere og flere Bollywood-film med Tyskland og Norge som nogle af de store vækstmarkeder.

I Danmark vises Bollywood-filmene normalt nogle weekender hver måned i typisk tre til fem biografer.

Få mere at vide

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *