Bliv betaget af den underfundige BARFI!

Barfi! foregår i et smukt hjørne af Indien i 1970’erne. Barfi! fortæller historien om tre unge, som oplever at kærlighed hverken kan defineres eller rummes af samfundets opfattelse af hvad der er normalt eller unormalt.

Døvstumme Barfi forelsker sig i Shruti. På trods af dyb kærlighed til Barfi giver Shruti efter for normerne og hendes forældres pres og gifter sig med en ’normal’ mand og lever et ’normalt’ liv. Mange år efter krydses deres veje igen, da Barfi – nu forelsket i Jhilmil, stikker af fra politiet. Barfi er på en desperat jagt efter Jhilmil, som er væk. Da Shruti opdager, at Jhilmil er svagt begavet, indser hun, at ægte kærlighed ikke ser menneskers fejl. Fanget i en katten-efter-musen leg mens de søger efter den kvinde, Barfi elsker, går det op for Shruti, at hun stadig elsker Barfi. Nu må hun vælge mellem sin egen lykke – eller hans.

Filmen er instrueret af Anuarg Basu, som har skabt en overraskende, fræk og til tider vanvittig film om Barfi!, hvis navn de fleste udtaler med et udråbstegn efter. Glæd dig til en hjertevarm fortælling om uselvisk kærlighed og om at finde lykken i de små ting i livet. Filmen viser dig, at uanset hvor hårdt livet er, så ”Don’t Worry. Be Barfi!”

Spilleplan – Bestil billetter her:
Fredag den 14. september klokken 22.00 i Park Bio
Lørdag den 15. september klokken 21.00 i Albertslund Bio
Søndag den 16. september klokken 19.00 i Albertslund Bio,  Biocity Odense og Aarhus

I hovedrollerne: Ranbir Kapoor, Priyanka Chopra og Ileyana D’cruz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *