Anmelderen giver FEM STJERNER til EK THA TIGER

Glamsham.com amok i stjerner: Anmelderen giver FEM STJERNER til EK THA TIGER.

Kæmpe ros til actionscenerne, romancen Khan-Kaif, skuespillet og manuskriptet. Fantastisk anmeldelse!

Filmen har dansk premiere fra den 17. august. Gå ikke glip af denne storslået film – køb billetten allerede idag og sikre dig gode siddepladser

Salman Khan er en fænomenal mani. Han er steget til kult status. Pyt med indholdet af hans film, bare hans tilstedeværelse alene er nok til at sikre afkast til sine investorer. Hans fans var bare nødt til at se ham på skærmen. De vilde stunts, når han er i aktion. Og i EK THA TIGER, selvom hans skjorte flyver af for et par flygtige sekunder, oprør i mængden, det er som om de ventede på at dette vil ske.

Kabir Khans EK THA TIGER er på ingen måde, et plaster på instruktørens tidligere arbejde, NEW YORK. Men med Tiger på hans plads formår Kabir  at vise action med følelse på en underholdende rejse. Hvad der virker for filmen er dens action og Salman-Katrina Jodi. Musikken er et irritationsmoment som ikke var påkrævet. I virkeligheden, dade bryder ind i den første sang næsten 45 minutter inde i filmen er det som en eftertanke (chalo ab ek gaana dalte Hain). Uanset tidspunkt, der indtil dette tidspunkt blev valgt, virket forkert. Den eneste sang, der har spral i sig, kommer efter afslutningen hvor titlerne begynder at rulle.

Hvad der virkelig virker for filmen bortset fra Salman Khan, er hans action. Det er smart og vævet godt ind i scriptet. Det skubber historien frem i modsætning til sangen, der rykker den bagud (mange kilometer). Også det faktum, at Salman er begejstret for action og romantik i denne film er et kæmpe plus. Han er helt klart på sit højeste af sit liv, gør hvad han elsker, er bedst til og til gengæld får han påskønnelse fra sine fans.

Her er break-up af de 5 stjerneklassifikation:

To stjerner er for action og de resterende tre for det faktum, at dette er en Salman Khan film.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *