Angneepath: ‘Ildens Vej’ – filmen om det hårde liv

Hrithik Rosnan og Priyanka Chopra i deres livs nok hidtil største roller. Oplev en betagende film om livets barske valg. En film som er blandt det bedste, Bollywood nogensinde har produceret.

Den svære vej, ildens vej – Angeepath. Livet er ikke let, det er fuld af store følelser, og nogle mennesker møder et hårdt liv, hvor problemerne er som ild under fødderne på livets vej.

Ordet Agnipath – eller som filmen vælger at stave det: Angeepath – betyder ‘ildens vej’. Agni – ild. Path – vej. Men meningen med ordet Agnipath kan være svær at oversætte, det er en vej, som er svær at gå på. Og det er ikke mindst digtet skrevet af Harivansh Rai Bachchan, som bruger ordet i betydningen Det Hårde Liv, hvor alle problemerne er den ild, der brænder på livets vej. Og det er hans digt, som har inspireret filmen.

I hovedrollerne ses fænomenet Hrithik Rosnan, som er indiens vigtigste yngre skuespiller, og billedskønne Priyanka Chopra, som i film efter film besviser, at hun kan meget mere end danse og se smuk ud.

Sidst, vi så de sammen var til jul i actionbraget Don 2, hvor Hrithik Rosnan gæsteoptræder som den person, superskurken Don forklæder sig som for at komme tæt på den tyske statsbanks hemmeligheder. Her mødtes Priyanka Chopra og Hrithik Rosnan i en scene, hvor Berlins jet set danser Wiener-vals. Og danse sammen, det kan de to.

Dans er der også i Agneepath, som er optaget i Indien. Da de første scener blev skudt i januar for et år siden, havde Hrithik Rosnan allerede været i gang med et omfattende træningsprogram, så han fik større muskler til rollen. Undervejs i optagelserne blev Hrithik skadet og optagelserne udskudt 15 dage.

I filmen medvirker også Katrina Kaif, hun er kun med kortvarigt – men det til gengæld i en musiksekevens, der allerede har skabt debat på Youtube.

Kaifs dansende mave (og hofter og bryster) har delt Bollywood-fans i to lejre: Dem som synes, hun er hot i videoen – og de dem, som synes, hendes dans er uanstændig. Og begge dele er måske god omtale for filmen.

Filmfakta:

Agneepath (hindi: अग्निपथ; dansk: Ildens Vej) er en nyindspilning af den 22 år gamle klassiker med samme navn. Den nye film er produceret af Karan Malhotra og har superstjernerne Hrithik Rosnan og Priyanka Chopra i hovedrollerne. I skurkerollerne ses Sajay Dutt og Rishi Kapoor.

Hrithik Roshan: Vijay Dinanath Chauhan
Priyanka Chopra: Kaali Gawde
Sanjay Dutt: Kancha Cheena
Rishi Kapoor: Rauf Lala
Zarina Wahab: Suhasini Chauhan
Om Puri: Inspector
Deven Bhojani: Krishnan
Katrina Kaif: Special appearance in Item number “Chikni Chameli”

Besøg filmens officielle website – KLIK HER.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *