Amitabh Bachchan passerer 7 millioner tilhængere på Twitter

Gud ved, hvorfra den universelle superstjerne Amitabh Bachchan finder tid til så mange ting, Ingen tvivl om at han er en af ​​de travleste stjerner i dag, det faktum er også fortsat, at han er en af ​​de mest aktive folk på social networking-platforme.

M_Id_436542_Amitabhbachchan

Den 71-årige skuespiller, som havde slået Priyanka Chopra sidste år, at blive den mest populære berømthed på mikro-blogging sites, takkede sine fans for deres kærlighed og støtte.

Hans seneste “præstation” er, at hans twitter konto nu har passeret en kæmpestor 7 millioner tilhængere! Amitabh Bachchan postet på Twitter: “Tak AALLLLLLLL … Dens 7 millioner plus på Twitter!”.

Big B popularitet, kender naturligvis ingen grænsert, som i august havde veteran skuespiller  mere end 5 millioner “like” på hans Facebook-konto på bare ét år!

Amitabh Bachchan Twitter-konto blev til den 19. maj 2010, og lige siden har det været enhver fans stoppested  til at forbinde, interagere, engagere med skuespilleren.

Amitabh Bachchan er værdsat med at starte udviklingen i kendis-blogging i Indien med sin meget populære blog og twitter-konto. Efterfulgt af stjerner som Mukesh Bhatt, Sridevi, Dilip Kumar og Madhuri Dixit-Nene blandt mange, skuespilleren er en af ​​de hyppigste brugere af den populære social networking site.

Amitabh Bachchan, der joinede Twitter i 2010, har lavet 26.856 tweets hidtil.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *