Akshay: Jeg blev smadret mens de filmede

Hvis du møder Akshay og han gemmer sig bag solbriller, kan det være fordi, han fik et blåt øje under indspilningerne.

Akshay Kumar elsker action. Men jobbet foran kameraet kan være en smule farligt. Risikoen for skader er grunden til, at den populære skuespiller tog en årelangt pause fra action og i stedet spillede komedier og var vært i tv-shows, der var ufarlige for hans helbred.

Med instruktøren Prabhudevas film Rowdy Rathore er han fra 1. juni tilbage i en ægte Bollywood-actionfilm på biograflærreder over hele verden.

— Actionscenerne i Rowdy Rathore er rå, og det er hvad jeg lever for. Jeg blev forslået og endda slået til blods under indspilningerne. Men så tager jeg bare en ekstra ispose og fortsætter næste dag, fortæller Akshay.

Når vi spørger Akshay Kumar hvorfor det tog så mange år, inden han vendte tilbage til actionskuespillet, svarer han:

— Jeg er blevet et familiemenneske nu. Jeg har en søn og en hustru, som har brug for mig i ét stykke hver dag. Nu hvor min søn Aaray er blevet større, er han faktisk ellevild med actionfilm, lige så ellevild som jeg er. Familien er en af hovedårsagerne til, at jeg gik bort fra action — og så har jeg også længtes efter et perfekt manuskript, siger skuespilleren.

Nu er han blevet så bidt af action, at han har aflyst det næste års aftaler om at være vært i tv-shows. I stedet vil han lave ramasjang foran kameraerne i Bollywood.

— Selv jeg elskede at være tv-vært, vil jeg nu fokusere på action-film, siger Akshay. Han mener, det var Rawdy Rathores instuktør, Prabhudheva, der bragte actiongenren tilbage til Bollywood med Salman Khan-filmen Wanted i 2009.

— Jeg synes, det er en af de bedste actionfilm i det årti, mener Akshay Kumar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *