Agent Vinod skal være Indiens James Bond

Skuespiller og producent Saif Ali Khan har store planer om at fortsætte figuren Agent Vinod.

Den internationale spion er på vej i computerspil og slår han an, skal kan videreudvikles og bruges i en hel serie af film ala James Bond eller andre af de store film-agenter.

Filmen Agent Vinod er optaget i ni lande. Saif Ali Khan spiller én rolle, men i 12 forkældninger for at klare én mission, som følger traditionen for filmagenter: Red Verden.

Filmen har givet inspiration til et PS3-spil af samme navn. Og til en tegneserie. Og en kampagne sammen med burgerkæden McDonalds.

Saif Ali Khan spiller selv masser af computerspil og ser frem til at få Playstation-controlleren i hånden.

— I hvert niveau af det nye spil skal man nakke en skurk. Skurkene er gadeballademagere, knivstikkende mafiafyre fra Mumbais underverden og internationale storforbrydere. Hvis man dræber skurkene i en skudduel, får man ekstrapoint, fortæller Saif Ali Khan om spillet.

Filmens nye trailer afslører masser af action i højt tempo. Biljagter, motorcykelræs og alle former for fuldt firspring. Scenevis af slagsmål og svære situationer, som Vinod skal ud af med livet i behold. Og så en smuk og charmerende Katrina Kapoor og dertil en samling hårde skurke.

Musikken fra filmen er allerede ud. Find den på iTunes ved at klikke her.

Vil du have fingre i musikken til den originale Agent Vinod-film, kan den f.eks. købes på Amazon.

Se den nye trailer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *