4 1/2 ud af 5 stjerner til spændingsfilmen Talaash

Kapoors gådefulde rolle binder filmen flot sammen, hedder det i en af de mange, positive anmeldelser, som anbefaler Talaash.

Aamir Khans nye film får anmelderne til uddele en sand stjerneregn. Filmen roses for skuespil, for handling, for manuskriptet og for sin rolige fortælleteknik, hvor sporene langsomt lægges ud og biografgængerne gætter med og gætter med lige til det sidste.

Talaash er en film med en billedside, der bedst opleves på det store lærred i biografen. Se den. Men læst ført et uddrag fra anmeldelserne:

– Aamir er den bedste skuespiller i sin generation. Talaash er en fantastisk film. En stram psykologisk thriller, der holder dig på mærkerne indtil slutningen, forfører dig og efterlader dig tryllebundet med lyst til at udbryde “Wow”. “Jeg kunne fortsætte om filmens gode sider, men vil ikke afsløre mere og ødelægge det sjove for dig. Jeg foreslår: oplev den selv!, skriver Bollywood Hungama, som giver filmen 4,5 ud af 5 stjerner.

Tikkview.com giver 4,3 ud af 5 stjerner og fremhæver blandt andet:

– Kameraarbejdet fanger Mumbai i al sin herlighed. Åbningssekvensen med rulleteksterne er sætter stemningen. Det meste af filmen er optaget om natten og konstrasterne mellem de overdådige forstæder og de mørke stier, der fører til bordellerne, er godt indfanget.

Rediff.com skriver:

– Instruktøren Kagti væver et komplekst spind fuld af stemning og atmosfære. Filmen er intelligent med en fornemmelse af Film Noir.

Kimoi:

Talaash tilbyder en masse mystik og lokkende cinematografi.

Lad os slutte med de forhærdede amerikanske anmeldere:

– Kapoors gådefulde Rosie er specielt godt til at binde filmen sammen med hendes hemmelige viden. Khans skulende, undertrykte tristhed og hans overskæg kan virke lidt uanceret, men der er ikke tvivl om hans karisma,” skiver Variety.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *