30-årig supermodel er Don-Babe nummer ét

Priyanka Chopra har 1,6 millioner fans på Twitter. Hun er inder og en af verdens smukkeste kvinder. Og så spiller hun en af hovedrollerne i Don-filmene.

Efter i 1’eren at have fået hævn over sine fjender, stak superskurken Don til sidst af med heltinden. Narkosmugleren og bandemedlemmet Don måtte meget igennem i “Don – Jagten Begynder”. Og nu i “Don 2 – Jagten Fortsætter” skal han endnu mere og værre igennem.

Der er nemlig lagt op til et vaskeægte actionbrag, når Bollywoods største mandlige skuespiller Shah Rukh Khan fyrer den max af med høj pistolføring og seje replikker. Men hvad filmen helt præcis handler om, det holder filmselskabet hemmeligt lidt endnu.

I stedet kan vi præsentere den ægte Don Babe.


Hun hedder Priyanka Chopra og 30 år gammel. Hun har 1,6 millioner followers på Twitter, hvor hun hedder @priyankachopra.

Som helt ung var hun fotomodel og indens repræsentant på internationale skønhedspodier. Hun vandt titlen som verdens smukkeste kvinde i 2000, hvor kun kunne kalde sig Miss World.

Man ventede ikke det store af Priyanka, da hun debuterede i den tamilske film Thamizhan.

Men allerede året efter var hun i Bollywood og spilled med i The Hero: Love Story of a Spy som hun fulgte op med filmhittet Andaaz, som hun fik en Filmfare Best Female Debut Award for.

Siden har hun vundet flere priser for både karakterroller og som skurk.

Hun hører stadig til blandt verdens smukkeste kvinder. Og er en ægte Don Babe.

Filmen Don 2 har verdenspremiere den 23. december – også i Danmark.

Besøg også Priyankas stærkt personlige website.

Her er en samling af Priyankas private fotos – hvoraf mange har været sendt til hendes fans på Twitter. Klik på hvert billede for at se det i større format.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *